GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ! Η αινιγματική φωτογραφία που είχε τραβήξει η Καρολάιν λίγο πριν τη δολοφονία της...

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται όλες οι τελευταίες κινήσεις της Καρολάιν η οποία το μοιραίο βράδυ αναζητούσε στο διαδίκτυο ξενοδοχείο γ...



Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται όλες οι τελευταίες κινήσεις της Καρολάιν η οποία το μοιραίο βράδυ αναζητούσε στο διαδίκτυο ξενοδοχείο για να μείνει μαζί με την κόρη της. 

Πέρα, όμως, από τις αναζητήσεις της Καρολάιν τη μοιραία νύχτα για ξενοδοχείο σε γνωστή πλατφόρμα, βρέθηκε και μια φωτογραφία που έχει προβληματίσει τις αρχές.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στις 12 π.μ. για λόγο που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί και δείχνει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στον καναπέ με τη μικρή Λυδία στα χέρια του.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της η οποία συνδέεται με τις κάμερες του σπιτιού και ήταν στο χρονικό διάστημα που η Καρολάιν μετά τον τσακωμό με τον σύζυγό της βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση