GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! «Ο Φάουτσι πέφτει. Σειρά έχει, εδώ, ο (κλώνος του) Τσιόδρας...»

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής  Είναι καταιγιστικές οι αποκαλύψεις που αφορούν στο βρώμικο ρόλο του Άντονι Φάουτσι στην πανδημία. Ήξερ...


Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής 

Είναι καταιγιστικές οι αποκαλύψεις που αφορούν στο βρώμικο ρόλο του Άντονι Φάουτσι στην πανδημία. Ήξερε και συγκάλυψε το γεγονός ότι ο Covid, είναι δημιούργημα κινεζικού εργαστηρίου βιολογικού πολέμου. Το είχε χρηματοδοτήσει ο ίδιος, μάλιστα. Ήξερε, ότι η υδροξυχλωροκίνη, εάν δοθεί στα πρώτα στάδια της ασθένειας, έχει μεγάλες πιθανότητες να θεραπεύσει τους ασθενείς, σύμφωνα με νέες μελέτες που δικαιώνουν τον Πρόεδρο Τραμπ, που την είχε συστήσει. Γνώριζε, ότι ενώ οι μάσκες δεν προσφέρουν καμία προστασία στους πολίτες, τις επέβαλε μαζικά. Γνώριζε, ότι τα lockdown είναι επικίνδυνα και κάνουν περισσότερο κακό στην εξάπλωση του Covid, αλλά παρ’ όλα αυτά, τα επέβαλε.
Τώρα, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, το επιτελείο Μπάιντεν ψάχνει στρατηγική εξόδου για τον καταστροφέα του πλανήτη. Είναι πολύ αργά. Βουλευτές και ΜΜΕ, ζητούν την ποινική του διερεύνηση και θα καταλήξει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, θέλει δε θέλει. Οι φωνές που μιλούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος που διέπραξε ο «γιατρός» Φάουτσι, ακούγονται και από τα πιο μετριοπαθή Μέσα Ενημέρωσης των ΗΠΑ.
Στην Ελλάδα, τα Πετσωμένα ελληνικά Μέσα, αποκρύπτουν από τους πολίτες τις εξελίξεις σχετικά με το Φάουτσι και τον ρόλο του στην πανδημία. Προσπαθούν να καλύψουν τον Σωτήρη Τσιόδρα, κλώνο του Φάουτσι και την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Προσπαθούν να αποκρύψουν από τους βουλευτές του κόμματος και το πολιτικό προσωπικό, ότι κινδυνεύουν να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ως συνεργοί σε γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος. Είναι η πρώτη φορά μετά την κυβέρνηση Τσολάκογλου, που Πρωθυπουργός και κυβέρνηση, βρίσκονται υπό την ποινική διερεύνηση τέτοιων εγκλημάτων. Η μπάλα, μετά το Φάουτσι, θα πάρει τους Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά και ΝΔ. Δε θα αναζητηθούν, αυτή τη φορά, πολιτικές ευθύνες. Θα ζητηθούν ποινικές, ακόμα και αν χρειαστεί να διαλυθεί η ΝΔ. Τους διαβεβαιώνουμε, ότι ο Πρόεδρος Τραμπ, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
Έχουμε 11.000 νεκρούς από τις αποφάσεις του Μητσοτάκη και της υγειονομικής συμμορίας του, που κυβερνά τη χώρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, δύο νοσοκομεία διευρευνώνται για τους μαζικούς θανάτους από «Covid» που καταγράφηκαν στις ΜΕΘ αυτών των νοσοκομείων, δικαιώνοντας εμάς και τον Νίκο Αντωνιάδη, που μιλάμε από την πρώτη μέρα για τα εγκλήματα που διαπράττονται στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ. Είχαμε πρόσφατη μαρτυρία νευροχειρουργού, που είπε, ότι επειδή ήταν συνάδελφος του κυρίου Γώγου, του χορηγήθηκε ειδική φαρμακευτική αγωγή και γλίτωσε από τον κορωνοϊό, την ώρα που πολίτες πέθαιναν αβοήθητοι στις ΜΕΘ. Ποιο ήταν αυτό το φάρμακο και γιατί δε χορηγήθηκε στους υπόλοιπους «πληβείους» Έλληνες πολίτες; Ήθελαν νεκρούς με το ζόρι για να προωθήσουν τους μαζικούς εμβολιασμούς; Ήθελαν νεκρούς για να διαιωνίσουν τον πανικό στην κοινωνία και να επιβάλλουν τα καταστροφικά lockdown; Ήθελαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία να σαρωθούν από ξένα συμφέροντα; Όλα αυτά θα διερευνηθούν!
Μετά την Αριζόνα και τον έλεγχο των ψηφοδελτίων, δείχνουν ότι θέλουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, η Τζώρτζια, η Πενσυλβάνια και το Μίσιγκαν. Η αλήθεια, θα λάμψει και η φάκα γύρω από τα ποντίκια, θα κλείσει. Ο πολιτικός σεισμός της πτώσης του Φάουτσι, θα είναι τεράστιος στις ΗΠΑ. Θα πυροδοτήσει μία σειρά γεγονότων, που μπορεί να οδηγήσουν σε επανάσταση. Ο κόσμος, θα ζητήσει να πληρώσουν οι υπεύθυνοι. Ο Πρόεδρος Τραμπ, ζήτησε από τους Κινέζους να πληρώσουν 10 τρις δολάρια, ως αποζημίωση για τον Covid. Εννοείται, ότι αυτή, είναι μόνο η αρχή. Θα ζητηθεί και από τον εσωτερικό εχθρό να καταβάλει το τίμημα. Η φάκα, κλείνει. Εταιρείες σαν τη Facebook, έχουν πιαστεί μέσα.
Κοιτάξε την ιστορία της Ευρώπης και της Αμερικής. Ο Χίτλερ, κυβέρνησε τη Γερμανία και την Ευρώπη για σχεδόν 15 χρόνια. Συγκυβερνούσε και στις ΗΠΑ, σε κάποιο βαθμό, μέχρι που ο Ρούσβελτ ανάγκασε τους Ιάπωνες να επιτεθούν στο Περλ Χάρμπορ. Δε θα πέσουν εύκολα τα καθίκια του Δ΄ Ράιχ, αλλά θα πέσουν στο τέλος! Δεν είναι τυχαίο που μιλάμε ξανά για νέα δίκη της Νυρεμβέργης. Σε σημειολογικό, πολιτικό και ποινικό επίπεδο, η αναφορά της Νυρεμβέργης, αναδεικνύει την πραγματική φύση του παγκόσμιου συστήματος, που είναι καθαρά Ναζιστική. Σε τρόπο σκέψης, σε πρακτικές και σε αφετηρία.
Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον συγκυβερνήτη του, Αλεξη Τσίπρα, έχουν πιαστεί μαζί στη φάκα της Ιστορίας. Το Βερολίνο, είναι πολύ μικρό για να τους σώσει και οι Κινέζοι, δεν έχουν ακόμη τόση δύναμη για να επιβάλλουν τις πολιτικές τους στον πλανήτη, με τον τρόπο που θα ήθελαν. Ο αγώνας των ΗΠΑ, είναι και πάλι τριμέτωπος. Κατά της Γερμανίας και της Ευρωζώνης, κατά του Ασιατικού εχθρού και κατά του εσωτερικού εχθρού. Ακριβής επανάληψη των πολιτικών και γεωπολιτικών συνθηκών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο δρόμος που ακολούθησαν οι Ελίτ, στο τέλος του, θα έχει κρεμάλες, εκτελεστικά αποσπάσματα και αλλαγές συνόρων. Αυτή τη φορά, πριν χυθεί το αίμα στα μέτωπα του πολέμου, θα χυθεί μέσα στις κοινωνίες που θα ζητήσουν να τιμωρηθούν ως συνεργάτες του εχθρού, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκδότες, ιερείς, δικαστές αστυνομικοί και στρατιωτικοί. Θα είναι η μεγαλύτερη και πιο αιματοβαμμένη επιχείρηση – σκούπα στην ιστορία της Δύσης, πριν αυτή επιτεθεί στον Κινέζο ιμπεριαλιστή…
Το πρώτο ντόμινο έπεσε και λέγεται Αντονι Φαουτσι !!!

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση