GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! Με τον Τζόκοβιτς στον τελικό ο Τσιτσιπάς...

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 3-1 σετ τον Ράφαελ Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά...


Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 3-1 σετ τον Ράφαελ Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά. 

Ο ημιτελικός αυτός ήταν μια διαφήμιση του τένις, με απίστευτους πόντους, προσπάθειες που καθήλωσαν τους θεατές, οι οποίοι πήραν σχετική άδεια για να παραμείνουν στο γήπεδο λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Ο Ναδάλ πήρε το πρώτο σετ με 6-3 σε 61′, ο Τζόκοβιτς απάντησε κι αυτός με 6-3 σε 56′ και το κομβικό, δραματικό τρίτο σετ κατέληξε στον Σέρβο με 7-6 ύστερα από 71 ολόκληρα λεπτά!


Κάπου εκεί ο Ισπανός έδειξε αρκετά καταπονημένος, ο Τζόκοβιτς βρήκε διαδρόμους και ψυχολογία και τελείωσε τον αγώνα με 6-2, κάνοντας τους θεατές να χειροκροτούν για πολλά λεπτά, εκστασιασμένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός της Κυριακής είναι προγραμματισμένος για τις 16.00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση