GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΟΙΟΣ έβγαλε τον κορονοϊό στην ανθρωπότητα; ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ;»

Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ.    ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ;;; ΚΥΡΙΕ νομπελίστα Luc Montagnier.  Τα μέλη του ΙΝΚΑ ΚΡΗ...


Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ.   

ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ;;; ΚΥΡΙΕ νομπελίστα Luc Montagnier. 


Τα μέλη του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, αλλά και όλη η ανθρωπότητα, μένουμε με ανοιχτό το στόμα, χάσκουμε σαν το μωροπούλι που περιμένει φαγητό από την μάνα του, να μας πουν οι ψηφισμένοι διοικητές των κρατών που τα κράτη είναι για τους πολίτες, ποιος το έκανε αυτό, εκεί κρυφά κι αφανέρωτα, όπως τα κάνανε και με το Τσερνόμπιλ. Εκεί το Τσερνόμπιλ τους τέλειωσε.

Είναι ο απόλυτος παραλογισμός, να σπέρνεται θάνατος και παγκόσμια διάλυση των κοινωνιών και των οικονομιών και κανένα κράτος να μην ενεργεί την εύρεση του ΄΄ΚΑΝΕΝΑ΄΄ ε μα πια, με την οργάνωση σας εκλεγμένοι μας παγκοσμίως.

Είναι η απόλυτη τραγικότητα των εκλεγμένων μας, των ΤΙΠΟΤΑ στα δύσκολα.

Μα..έγινε ατύχημα σε μυστικά εργαστήρια πολέμου, ή .. συνεργάστηκαν και τους το έσκασαν εκεί άλλοι.

Στο διάολο τα μυστικά εργαστήρια πολέμου και οι άλλοι.

Για να μην είναι ρεντίκολα οι ‘‘φύλακες του πλανήτη’’, να βάλουν κανόνες δημοσιότητας και απαγόρευση μυστικότητας εργαστηρίων πολέμου. Το καύχημά μας η Ε.Ε. που κοιμάται ???

Τι δηλαδή, ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ και τους απαγχονισμούς τους θέλουν, όλοι οι αρχηγοί των πληττόμενων κρατών των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση