GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΡΟΞΥ! Το σκυλάκι της Καρολάιν που σκότωσε ο πιλότος...

Η Ρόξυ ήταν το μικρό σκυλάκι της Καρολάιν Κράουτς. Δολοφονήθηκε βάρβαρα από τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για ένα και μόνο λόγο: για να γ...



Η Ρόξυ ήταν το μικρό σκυλάκι της Καρολάιν Κράουτς. Δολοφονήθηκε βάρβαρα από τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για ένα και μόνο λόγο: για να γίνει πιστευτή από την αστυνομία η ιστορία των αδίστακτων αλλοδαπών ληστών. 

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα, από όπου είχε υιοθετηθεί η Ρόξυ, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook με την οποία αποχαιρετούσε τη σκυλίτσα.
«Πριν λίγες μέρες όλη η Ελλάδα σοκαρίστηκε με τον τραγικό θάνατο της Caroline στα Γλυκά Νερά. Θα θέλαμε σαν σωματείο να γράψουμε λίγα λόγια στην μνήμη αυτής της υπέροχης κοπέλας γιατί είχαμε την τιμή να την γνωρίζουμε. Ήταν αρχές Δεκεμβρίου όταν χτύπησε το τηλέφωνο εθελόντριας μας και άκουσε μια αγγελική φωνή να ζητάει να υιοθετήσει ένα από τα πολλά αδεσποτάκια μας. Το ραντεβού κλείστηκε για την επόμενη ημέρα από την μια μεριά εμείς μαζί με την Roxy και από την άλλη η γλυκύτατη Caroline αγκαλιά μαζί με την μικρή Λυδία και τον Μπάμπη. Ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα την μικρή μας και δεν άργησαν να φύγουν αυτή την φορά αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειας τους, την μικρούλα Roxy. Η οικογένεια της Caroline ήταν από αυτές που εμείς οι εθελοντές τις θεωρούμε πρότυπα. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία πως η μικρούλα μας θα ζούσε πλέον γεμάτη από αγάπη και από φροντίδα. Caroline ήσουν ένας άγγελος επι γης, με όλες τις έννοιες και τις αποχρώσεις της λέξης. Για την ακρίβεια, το όνομα σου θα έπρεπε να είναι δίπλα στο λήμμα “ΑΓΓΕΛΟΣ” στο λεξικό. Φάρος φωτεινός ευγένειας, καλοσύνης, γενναιοδωρίας και πραγματικής αγάπης για τα αδεσποτάκια. Δεν σου αξίζει θάνατος και λήθη. Σου αξίζει μνήμη αιώνια και ευγνωμοσύνη . Απ’ όλους μας. Καλό παράδεισο σε σένα και την μικρή μας Roxy. Παρέα από κει ψηλά θα προστατεύετε τη μικρή Λυδία» έγραφε η ανάρτηση.
Δείτε την ανάρτηση
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση