GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΜΑΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ νέο κύμα καύσωνα...

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να σημειωθούν και σήμερα  Παρασκευή (25/6), ενώ από Τρίτη νέο κύμα καύσωνα θα επισκεφθεί τη χώρα – Το δελτίο ...


Υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να σημειωθούν και σήμερα  Παρασκευή (25/6), ενώ από Τρίτη νέο κύμα καύσωνα θα επισκεφθεί τη χώρα – Το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου. 


Για νέα άνοδο της θερμοκρασίας και νέο καύσωνα από την ερχόμενη Τρίτη μιλά ο Σάκης Αρναούτογλου. 

Όπως ανέφερε στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 ο Σάκης Αρναούτογλου, από την ερχόμενη Τρίτη έως και την Παρασκευή ο καιρός θα ζεστάνει εκ νέου με 40άρια σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας καθώς νέες θερμές αέριες μάζες θα επισκεφθούν τη χώρα.

Εν τω μεταξύ σήμερα Παρασκευή (25/6), θα έχουμε λιακάδα παντού και από το πρωί σχεδόν παντού στην χώρα. Θα υπάρχουν κάποιες τοπικές θαλάσσιες ομίχλες από το μεσημέρι και το απόγευμα σε Πελοπόννησο, Κεντρική και Βόρεια Θεσσαλία καθώς και στην Στερεά θα έχουμε κάποιες τοπικές καταιγίδες μέχρι αργά το βράδυ.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα φτάσει τους 40 βαθμούς στις ηπειρωτικές περιοχές, ενώ δεν αποκλείεται κατά τόπους να ανέβει και στους 41.

Στην Αττική ο υδράργυρος θα φτάσει τους 38 βαθμούς, στη Θεσσαλονίκη η μέγιστη θερμοκρασία θα προσεγγίσει τους 37-38 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε μόνο κάποιες τοπικές συννεφιές και κάποιες μπόρες σε Θράκη και Αν. Μακεδονία και την Κυριακή θα έχουμε επίσης πολύ ζέστη και ηλιοφάνεια, ενώ τη Δευτέρα θα έχουμε δροσιά καθώς θα ενισχυθούν οι βοριάδες στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση