GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ! Ερχεται νέο (και ισχυρότερο) κύμα καύσωνα από την Τρίτη...

Δεν λέει να σταματήσει η παρατεταμένη ζέστη που κυριαρχεί στη χώρα τα τελευταία 24ωρα. Το κύμα καύσωνα των τελευταίων ημερών που οφείλεται ...



Δεν λέει να σταματήσει η παρατεταμένη ζέστη που κυριαρχεί στη χώρα τα τελευταία 24ωρα. Το κύμα καύσωνα των τελευταίων ημερών που οφείλεται στις πολύ θερμές αέριες μάζες από την Αττική θα φτάσει στην κορύφωσή του σήμερα όπου και στη Αθήνα η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς.

Ομως όπως λένε οι μετεωρολόγοι, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, τα πράγματα θα χειροτερέψουν καθώς όπως δείχνουν όλα τα προγνωστικά μοντέλα, ένα νέο κύμα ζέστης, ακόμη πιο ισχυρό από το τωρινό, θα απλωθεί πάνω από τη χώρα μας μέχρι την επόμενη Κυριακή, εκτοξεύοντας τον υδράργυρο στα ύψη.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο, ο πρώτος καύσωνας της χρονιάς θα διατηρηθεί μέχρι την Κυριακή ενώ σήμερα οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν ακόμα και τους 42°C.

 

Στην Αττική, η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει μέχρι τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ από την Κυριακή θα υπάρξει μια μικρή μείωση της θερμοκρασίας.

Ωστόσο, από την Τρίτη τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ότι θα έρθει ένας νέος ισχυρότερος καύσωνας, που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση