GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ των Σκοπίων! ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ φορώντας φανέλες με το όνομα «Μακεδονία»...

Παρά τις ελληνικές διαμαρτυρίες η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Σκοπίων αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο Βουκουρέστι εναντίον της εθνικής ομάδα...


Παρά τις ελληνικές διαμαρτυρίες η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Σκοπίων αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο Βουκουρέστι εναντίον της εθνικής ομάδας της Αυστρίας, φορώντας φανέλες με το όνομα «Μακεδονία», καθώς το ίδιο όνομα διατηρεί ακόμα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας. 

Την ίδια στιγμή και στις κερκίδες του Nationala Arena στο Βουκουρέστι οι φίλαθλοι της ομάδας κρατούσαν κασκόλ με την πρώην συνταγματική ονομασία «Μακεδονία».

Να σημειωθεί ότι στον πίνακα που αναγράφεται το σκορ της αναμέτρησης, η γειτονική μας χώρα αναφέρεται ως «Βόρεια Μακεδονία».
 

Υπενθυμίζεται ότι επιστολή προς τον ομόλογό του  Μπουγιάρ Οσμάνι απέστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ζητώντας την πλήρη, συνεπή και με καλή πίστη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση