GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕ στην Καρολάιν! ΖΗΤΗΣΕ να μην ...προφυλακιστεί ο συζυγοκτόνος

Στο απολογητικό υπόμνημά του ο 32χρονος πιλότος επιχείρησε να ενοχοποιήσει το θύμα κάνοντας λόγο για «επιθετικές εξάρσεις και ξεσπάσματα» α...



Στο απολογητικό υπόμνημά του ο 32χρονος πιλότος επιχείρησε να ενοχοποιήσει το θύμα κάνοντας λόγο για «επιθετικές εξάρσεις και ξεσπάσματα» απέναντί του. Δήλωσε, επίσης, μετανιωμένος και επέμεινε ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα προσπαθώντας (μάταια) να γλιτώσει την προφυλάκιση. 

Στο πολυσέλιδο κείμενο της απολογίας του, σύμφωνα με πληροφορίες, παρέλειψε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στα στοιχεία της δικογραφίας που καταδεικνύουν προπαρασκευαστικές πράξεις και δεν αφιέρωσε ούτε μία λέξη στο «θέατρο» περί ληστείας που έπαιζε για 37 μέρες.

Μάλιστα, ζήτησε να μην προφυλακιστεί ισχυριζόμενος ότι «απουσιάζουν οι ενδείξεις ενοχής μου για τα αδικήματα που κατηγορούμαι» και προσθέτοντας «ουδεμία προπαρασκευαστική ενέργεια έχω πράξει για να διευκολύνω τη φυγή μου αλλά αντιθέτως οποτεδήποτε εκλήθην από τις αρχές παρουσιάστηκα αυτοβούλως και αμέσως χωρίς να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα ή να παρακωλύσω τη ποινική διαδικασία».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση