GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΟΓΙΑΚΗΣ! Νεκρός ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός»...

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», ο οποίος αγνοούνταν από την...

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», ο οποίος αγνοούνταν από την Κυριακή. 

Ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης. Ο Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοχειρία. Φέρεται να έχει πυροβοληθεί και βρέθηκε μπρούμυτα.

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός», η οποία βρισκόταν στην περιοχή της Κάντζας και ήταν γνωστή ως η ταβέρνα των διασήμων.

Ο άνδρας που έχει εξαφανισθεί από τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα άφησε σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 53χρονος πήγε σε γάμο και έκτοτε αγνοείτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη ταβέρνα, την Πρωτομαγιά του 2018 είχε δολοφονηθεί ο πρώην αστυνομικός, και φερόμενος ως εμπλεκόμενος με τη μαφία της νύχτας, Σπύρος Παπαχρήστος.

Αγνωστοι μπήκαν στην ταβέρνα και δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Παπαχρήστο με την αστυνομία να κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από τους ανθρώπους της νύχτας.

Είχε εκδοθεί Missing Alert
Σε ό,τι αφορά τον Σταύρο Δογιάκη, μετά από δήλωση της εξαφάνισης στο ΑΤ Παλλήνης και σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει το πρωί της Τρίτης Missing Alert.

Ο 53χρονος σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο του με την οικογένεια του και κυρίως τον αδελφό του Νίκο να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση