GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ και τις δυο δόσεις! ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ο (ηθοποιός) Τάκης Χρυσικάκος μετά το εμβόλιο...

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται, εδώ και 8 μέρες, με κορονοϊό ο Τάκης Χρυσικάκος.  Σύμφωνα με το ThessToday.gr , η κατάστα...



Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται, εδώ και 8 μέρες, με κορονοϊό ο Τάκης Χρυσικάκος. 

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη καθώς ο Τάκης Χρυσικάκος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Μάλιστα ο ίδιος ο ηθοποιός είχε γνωστοποιήσει ότι είχε εμβολιαστεί με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται με πνευμονία σε απλή κλίνη COVID. Σημειώνεται ότι ο Τάκης Χρυσικάκος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα».

H πρεμιέρα του έργου είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών και δεν πρόκειται να αναβληθεί καθώς ο ρόλος του Τζέιμς Τάιρον που ερμηνεύει είναι σε διπλή διανομή με τον Πέρη Μιχαηλίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση