GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕ ΘΕΣΗ «ΜΑΧΗΣ« οι δύο οικογένειες! ΚΡΙΝΕΤΑΙ το μέλλον της μικρής Λυδίας...

Με τον 33χρονο συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στη φυλακή, τα βλέμματα όλων στρέφονται πλέον στην τύχη της μικρής Λυδίας, αφού  αναμένε...



Με τον 33χρονο συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στη φυλακή, τα βλέμματα όλων στρέφονται πλέον στην τύχη της μικρής Λυδίας, αφού  αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων. 

Η Εισαγγελία Ανηλίκων εντός των επόμενων ωρών αναμένεται, εκτός απροόπτου, να αποφασίσει με διάταξή της που θα ανατεθεί η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η οικογένεια της Καρολάιν ζητάει την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, ενώ η μητέρα και ο πατέρας του 33χρονου πιλότου έχουν καταθέσει αίτημα για από κοινού επιμέλεια, προκειμένου το παιδί να διαμένει από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο μαζί τους στην Αθήνα και τους υπόλοιπους έξι μήνες στην Αλόννησο με τους άλλους παππούδες.

Οι γονείς της Καρολάιν ζητούν να μεγαλώσουν το μοναδικό τους εγγόνι στην Αλόννησο όπως μεγάλωσε και η κόρη τους και η μικρή Λυδία να βλέπει και τους άλλους της παππούδες οι οποίοι επίσης διατηρούν σπίτι στην Αλόννησο.

Από κοινού η ανατροφή της Λυδίας
Από την άλλη, οι γονείς του 33χρονου πιλότου που από την στιγμή της ομολογίας πριν από δέκα ημέρες έχουν στο σπίτι τους τη Λυδία, ζητούν την από κοινού με τους γονείς της Καρολάιν ανατροφή του παιδιού. «Υπό το βάρος των τραγικών γεγονότων φρονούμε ότι προέχει η ισόρροπη επαφή και ανάπτυξη της εγγονής μας Λυδίας και με τις δύο οικογένειες, τόσον εκ της πατρικής, όσον και εκ της μητρικής γραμμής και μάλιστα με χρονική κατανομή που είναι ευεργετική και απαραίτητη για την προστασία της ισόρροπης και ομαλής ανάπτυξής τηςΨ.

Έτοιμες για προσφυγή και οι δύο οικογένειες
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA και οι δύο οικογένειες είναι έτοιμες για προσφυγή, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Η προσφυγή πρέπει να συμβεί εντός τριάντα ημερών. Μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα πρέπει η υπόθεση να έχει εισαχθεί και στο δικαστήριο, το οποίο θα έχει και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον της μικρής Λυδίας.

Πάντως, σύμφωνα με ειδικούς, στα πρώτα χρόνια της ζωής του το παιδί χρειάζεται ένα σταθερό περιβάλλον να μεγαλώσει και όχι μισό – μισό, ειδικά όταν η μια οικογένεια είναι στην Αθήνα και η άλλη στην Αλόννησο.

Τέλος, όσον αφορά στη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας, σημειώνεται πως παρά το γεγονός ότι είναι στη φυλακή, ο 33χρονος πιλότος τη διατηρεί ακόμα. Θα τη χάσει οριστικά όταν καταδικαστεί αμετάκλητα από το δικαστήριο.


3 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση