GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! ΤΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ η Μ. Σάκκαρη για τη σχέση της με τον Κων. Μητσοτάκη...

Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή "Tik Talk” ήταν το βράδυ της Κυριακής η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησ...


Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή "Tik Talk” ήταν το βράδυ της Κυριακής η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Όπως αποκάλυψε η ίδια, γνωρίζονται εδώ και έναν χρόνο και είναι μαζί τους τελευταίους έξι μήνες. 

"Ο Κωνσταντίνος με έχει βοηθήσει πάρα πολύ δεν είναι μυστικό ότι είμαστε μαζί. Όταν ήταν στρατό προσπαθούσε να με βλέπει παρόλο το περίεργο ωράριο. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ»", ανέφερε η Μαρία Σάκκαρη.

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι είναι γιος του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελληνίδα τενίστρια ανέφερε ότι "ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κωνσταντίνο. Είμαστε σχεδόν έξι μήνες μαζί. Έχουμε μια εύκολη σχέση, είναι εύκολος άνθρωπος".

"Παίζει πολύ ωραίο τένις, έπαιξε και μέσα σε γήπεδο του Roland Garros. Έχει πολύ καλό σερβίς, έχει τύχει να παίξουμε και μαζί και είμαι σίγουρη ότι θα ξανά παίξουμε στο μέλλον” συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση