GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ! Υδροσίφωνας στην Αρτέμιδα...

Άστατος είμαι και  σήμερα ο καιρός για έκτη συνεχόμενη μέρα. Για άλλη μια μέρα τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται στα ηπειρωτ...


Άστατος είμαι και  σήμερα ο καιρός για έκτη συνεχόμενη μέρα. Για άλλη μια μέρα τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται στα ηπειρωτικά, σε περιοχές της Κρήτης, καθώς και σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και του Αιγαίου.

Οι καταιγίδες κατά τόπους συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και σε ορισμένες περιπτώσεις από χαλαζοπτώσεις.

Καταιγίδες εκδηλώνονται εκ νέου αυτή  στην Αττική. Υδροσίφωνα κατέγραψε πολίτης στην περιοχή της Αρτέμιδας.


Τα φαινόμενα  είναι τοπικά έντονα (κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού) και ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr.
Στον προγνωστικό χάρτη παρουσιάζονται με μπλε-πράσινες αποχρώσεις οι περιοχές όπου θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις  και με κίτρινα σύμβολα οι περιοχές όπου αναμένονται καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα περιμένουμε βροχές και καταιγίδες όπου πιθανόν να είναι ισχυρές στα πιο ορεινά και ημιορεινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση