GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ! ΤΕΛΟΣ (και τυπικά) στην απαγόρευση κυκλοφορίας...

Τελευταία ημέρα ήταν η χτεσινή για τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, καθώς από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου παύει να ισχύει  και τυπικά  το μέ...



Τελευταία ημέρα ήταν η χτεσινή για τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, καθώς από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου παύει να ισχύει  και τυπικά το μέτρο που είχε τεθεί σε ισχύ για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού.

Την ανακοίνωση είχε κάνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση της περασμένης Τετάρτης.

Εκτός από την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, από τις 28 Ιουνίου ισχύουν και τα παρακάτω μέτρα περαιτέρω χαλάρωσης: 

-Εξαιρούνται οι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι από την υποχρέωση διενέργειας self- test σε χώρους εργασίας και οι αθλούμενοι σε γυμναστήρια, 15 ημέρες μετά από την ολοκλήρωση και της δεύτερης δόσης του εμβολιασμού.

-Στο χώρο της εστίασης, αυξάνεται το ανώτατο όριο παρουσίας στα δέκα άτομα ανά τραπέζι, από έξι άτομα που ισχύει σήμερα.

-Το ανώτατο όριο ατόμων σε δεξιώσεις που γίνονται σε εξωτερικούς χώρους θα είναι 300 άτομα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και με τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

-Στις οργανωμένες παραλίες ορίζεται μέγιστος αριθμός εκατόν 120 ατόμων ανά 1.000 τ.μ. επιφανείας παραλίας με ελεγχόμενη είσοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση