GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ! Στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις και κατάγματα η καθαρίστρια μετά τον βιασμό...

Έναν ζωντανό εφιάλτη από έναν υπάνθρωπο έζησε η 50χρονη εργαζόμενη ως καθαρίστρια στα Πετράλωνα, όπου πήγε να βγάλει το μεροκάματο της και ε...


Έναν ζωντανό εφιάλτη από έναν υπάνθρωπο έζησε η 50χρονη εργαζόμενη ως καθαρίστρια στα Πετράλωνα, όπου πήγε να βγάλει το μεροκάματο της και εν τέλει έφυγε βιασμένη και βάναυσα χτυπημένη.

Η 50χρονη γυναίκα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι της με προορισμό την οδό Συμμαχιδων 11, στα Κάτω Πετράλωνα. Ο δράστης με καταγωγή από την Βουλγαρία την περίμενε στο ημιυπόγειο της πολυκατοικίας όπου και διαμένει προκειμένου να βάλει εμπρός το τερατώδες σχέδιο του, εξαναγκάζοντας την γυναίκα να εκπληρώσει το άρρωστο σχέδιο του.

 

Λεπτομέρειες από τις εφιαλτικές ώρες που έζησε η 50χρονη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια είναι ακόμη σε σοκ, τόσο πολύ που δεν μπορεί να μιλήσει.

Το ίδιο το θύμα περιγράφοντας στους αστυνομικούς το μαρτύριο που έζησε, είπε ότι έφτασε στο σπίτι του δράστη το πρωί του Σαββάτου, για να καθαρίσει το σπίτι.

Μόλις έφτασε εκείνος την κλείδωσε μέσα, την βίασε, την κράτησε όμηρο επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησε να φύγει. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί μάλιστα το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες. Όπως ανέφεραν οι γείτονες, η γυναίκα έριξε και μία σκάλα στο φωταγωγό προκειμένου να ειδοποιήσει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μόλις η γυναίκα κατάφερε και πέρασε το κατώφλι της πολυκατοικίας που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τις γειτόνισσες, οι οποίες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, καθώς η γυναίκα ήταν βαριά τραυματισμένη στο πρόσωπο.

 

Η 50χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Νίκαιας το οποίο και εφημερεύει σήμερα.

Με βαριές κακώσεις και κατάγματα στο νοσοκομείο η 50χρονη
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη έχει εξεταστεί ήδη από ιατροδικαστή και από μία πρώτη εκτίμηση φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε μεταξύ άλλων και θύμα ξυλοδαρμού από τον 50χρονο.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε κλινικό και εργαστήριο έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά, ενώ οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματά των εξετάσεων.

 

Πάντως η γυναίκα παραμένει σε κατάσταση σοκ, καθώς δεν έχει καταφέρει να πει αναλυτικά τα όσα αναγκάστηκε να κάνει και να υποστεί από τον βιαστή της, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία καθώς κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα μόλις οι γείτονες αντιλήφθηκαν τις αποτρόπαιες πράξεις του και κάλεσαν την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση