GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ! Τρίτη ποινική δίωξη στον Λιγνάδη...

Νέα υπόθεση βιασμού ανηλίκου βαρύνει τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη. Ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος άσκησε την τρίτη κατά σειρά ποινι...



Νέα υπόθεση βιασμού ανηλίκου βαρύνει τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη. Ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος άσκησε την τρίτη κατά σειρά ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό πριν από επτά χρόνια σε βάρος ενός 17χρονου τότε νεαρού.


Η νέα πράξη βιασμού για την οποία διώκεται ο γνωστός «θεατράνθρωπος», ηθοποιός και σκηνοθέτης συνδέεται με την καταγγελία του 24χρονου σήμερα άνδρα ο οποίος εμφανίστηκε μόνος στο γραφείο της 19ης τακτικής ανακρίτριας, αποκαλύπτοντας τη δική του κακοποίηση. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, σε ηλικία 17 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον Δημήτρη Λιγνάδη, μέσα στο σπίτι του ηθοποιού.

Όπως υποστηρίζει ο καταγγέλλων, ο προφυλακισμένος ηθοποιός τον «ψάρεψε» στο δρόμο και στη συνέχεια τον κάλεσε στο σπίτι του, όπου πήγε, χωρίς να φαντάζεται τι θα επακολουθούσε.

Ο εισαγγελέας Κ. Σπυρόπουλος, αφού ερεύνησε τη νέα αυτή καταγγελία, η οποία βάζει και πάλι στο «κάδρο» τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή, άσκησε την ποινική δίωξη σε βάρος του, για την οποία θα πρέπει να απολογηθεί το επόμενο διάστημα στην ανακρίτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση