GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΩ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ο συζυγοκτόνος! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ γυναικείων οργανώσεων στην Ευελπίδων...

Γυναικείες οργανώσεις ζητούν να σταματήσουν τα σεξιστικά εγκλήματα εις βάρος των γυναικών και να αναγνωριστεί νομικά ο όρος γυναικοκτονία.  ...


Γυναικείες οργανώσεις ζητούν να σταματήσουν τα σεξιστικά εγκλήματα εις βάρος των γυναικών και να αναγνωριστεί νομικά ο όρος γυναικοκτονία. 

Οι οργανώσεις  έχουν καλέσει  σε νέα συγκέντρωση σήμερα στις 10 το πρωί 
στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου θα απολογείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η οργάνωση ΜΩΒ καλώντας στη συγκέντρωση  αναφέρει:
Διαμαρτυρόμαστε, ζητάμε δικαιοσύνη για όλα τα εγκλήματά του, μεταξύ των οποίων η βία κατά του αχρόνιστου βρέφους, που το χρησιμοποίησε για τη μακάβρια σκηνοθεσία του. 9.30 το πρωί, στα δικαστήρια. Φέρνουμε πικέτες, πανό, φυλλάδια. Καμία γυναίκα λιγότερη, κανένα παιδί να υφίσταται τέτοιου είδους ακραία βία. Καλούν γυναικείες και φεμινιστικές οργανώσεις, συλλογικότητες.

 

Πορεία στα Πετράλωνα την Τρίτη
Επίσης  το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί πορεία ενάντια στον βιασμό και τον ξυλοδαρμό εργαζόμενης στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα στις 6.30μμ. Στη συγκέντρωση καλεί η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων – Θησείου – Κουκακίου.

Η Κίνηση για μια απεργιακή 8 Μάρτη καλεί επίσης στη συγκέντρωση στα Πετράλωνα διεκδικώντας να μπει τέλος στις σεξιστικές επιθέσεις.

 

Το Σάββατο είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα με αίτημα να υιοθετηθεί ο όρος γυναικοκτονία από τον ποινικό μας κώδικα.

Δεκάδες γυναίκες ντυμένες στα μαύρα και έχοντας ζωγραφισμένα κόκκινα (σ.σ. ματωμένα) χέρια στο λαιμό ζήτησαν να μπει ένα τέλος στον κατάλογο γυναικοκτονιών στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση