GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ μαρτυρίες για το βιασμό της καθαρίστριας! «Αιμόφυρτη, πεσμένη στις σκάλες, ζητούσε βοήθεια...»

Αποτρόπαια κακοποίηση καταγγέλλει  η 50χρονη καθαρίστρια στα Κάτω Πετράλωνα. Η γυναίκα πήγε για δουλειά και υποστηρίζει ότι ένοικος της πολυ...


Αποτρόπαια κακοποίηση καταγγέλλει  η 50χρονη καθαρίστρια στα Κάτω Πετράλωνα. Η γυναίκα πήγε για δουλειά και υποστηρίζει ότι ένοικος της πολυκατοικίας μαζί με έναν άλλο άνδρα την βίασαν, την χτύπησαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. 

Αιμόφυρτη, σε άθλια κατάσταση, και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη, σύμφωνα με τον μάρτυρα, βρέθηκε στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου  η ελληνικής καταγωγής καθαρίστρια που έζησε εφιάλτη, όμηρος επί πέντε ώρες σε διαμέρισμα βιαστή, στα Πετράλωνα.

Ο δράστης περιγράφεται από τον μάρτυρα ψηλόλιγνος περίπου στα 25, ένοικος στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Διέφυγε πριν από την επέμβαση της αστυνομίας χθες το βράδυ.

Έξω από το διαμέρισμα του οι περίοικοι άφησαν το μήνυμα «πες μας πού είναι ο γιος σου» προς την μητέρα του που πιστεύουν ότι είναι μέσα κλειδαμπαρωμένη.

Καθημερινά μάλωνε με την μητέρα του και ενώ γειτόνισσα άκουσε φασαρία θεώρησε ότι ήταν ένας ακόμη τσακωμός, είπε ο μάρτυρας.

Ο ίδιος άνθρωπος διευκρίνισε ότι η μεσόκοπη γυναίκα καθάριζε τις σκάλες και το ασανσέρ αντί 5 ευρώ μια φορά την εβδομάδα, χωρίς να μπαίνει στα διαμερίσματα.

«Την άρπαξε δια της βίας, την κράτησε όμηρο επί 5 ώρες και λέγεται ότι την βίασε. Την βρήκα κακοποιημένη βάναυσα, εμφανώς χτυπημένη και στο πρόσωπο που σημαίνει ότι προσπαθούσε να αντισταθεί», δήλωσε ο μάρτυρας, καταγγέλλοντας ότι δεν μπορεί να νοικιάζονται σπίτια χωρίς χαρτιά σε οποιονδήποτε. Ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε ότι ο δράστης κατάγεται από την Βουλγαρία.

Το 50χρονο θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ. Η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση