GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή θα διατηρήσει τις βροχές...

Κακοκαιρία με βροχές, ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις πλήττει για όγδοη ημέρα πολλές περιοχές της χώρας, με τα έντονα φαινόμενα να συνε...


Κακοκαιρία με βροχές, ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις πλήττει για όγδοη ημέρα πολλές περιοχές της χώρας, με τα έντονα φαινόμενα να συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες. 

Μία νέα ατμοσφαιρική διαταραχή στη μέση και ανώτερη τροπόσφαιρα θα φτάσει στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας σήμερα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Ο στροβιλισμός αυτού του αποκομμένου χαμηλού θα έχει ως αποτέλεσμα τη διατήρηση των φαινομένων κακοκαιρίας κατά τις επόμενες ημέρες.

Κοιτάτε μάγκες μετεωρολόγοι, ή θα πείτε δεν υπάρχει φάκιν Υπερθέρμανση του Πλανήτη, ή θα παραδεχθείτε ότι ο καιρός χειραγωγείται μέσω της υποτιθέμενης Γεωμηχανικής. Γιατί και τα δυο μαζί ΔΕΝ κολλάνε, όταν θα φάμε όλο τον Ιούνιο με βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Κι αφήστε κατά μέρος τις τρελές τάχα επεξηγήσεις περί ψυχρών λιμνών και περιμένετε να γυρίσει σε Βοριά για να πάψει να βρέχει. Έχει γυρίσει από Β σε Ν, και πίσω σε Β τόσες μέρες -ούιιιι!- που λένε και στα καιρικά πανεπιστήμια!

Πουλήσατε ακόμα και τον καιρό μας, χαμένοι – ε, χαμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση