GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη νύχτα της μικρής Λυδίας με την γιαγιά της στην Αλόννησο...

Όλο το νησί μια αγκαλιά για τη μικρή Λυδία. Οι κάτοικοι της Αλοννήσου, ακόμη και εκείνοι που δεν γνωρίζουν την οικογένεια ανυπομονούν να τη...



Όλο το νησί μια αγκαλιά για τη μικρή Λυδία. Οι κάτοικοι της Αλοννήσου, ακόμη και εκείνοι που δεν γνωρίζουν την οικογένεια ανυπομονούν να την καλωσορίσουν στο νέο της σπίτι. 

Η γιαγιά Σούζαν στα μάτια της βλέπει την κόρη που έχασε τόσο άδικα. Το κλάμα και το γέλιο της μικρής η μόνη παρηγοριά στον πόνο της .

Η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει στα ιδία μέρη που μεγάλωσε και η μητέρα της.

Θα κάνει τα πρώτα της βήματα. Θα πει τις πρώτες της λέξεις. Θα παίξει στην ίδια πλατεία. Θα πάει στα ίδιο σχολείο.

Στο πλευρό της οικογένειας θα σταθούν ειδικοί παιδοψυχολόγοι προκειμένου η μικρή να μάθει όταν και όπως πρέπει τον τρόπο που η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, συνταξιούχος και πρώην στέλεχος του πετρελαϊκού τομέα, λίγες ώρες μετά την απόφαση της δικαιοσύνης να αφαιρέσει από τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο προσωρινά τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας, μίλησε στην Βρετανική εφημερίδα SUN.

«Όταν το έμαθα, μετά το μνημόσυνο, το μόνο που μετάνιωσα ήταν που δεν το ήξερα όταν ήταν εδώ. Θα του ξερίζωνα το κεφάλι από τους ώμους και θα αναλάμβανα τις συνέπειες ”

Η απόφαση της εισαγγελίας γέμισε χαρά τους κατοίκους της Αλοννήσο. Όλο το νησί μία γροθιά. Ίσως έτσι επουλωθούν οι πληγές.
Τι λένε οι κάτοικοι για την επιστροφή της μικρής Λυδίας

Ανακούφιση και χαρά νιώθουν όλοι οι κάτοικοι στο νησί, καθώς η Λυδία βρίσκεται στο νησί και μεγαλώνει στο σπίτι όπου μεγάλωσε και η Καρολάιν.

Η Σούζαν είναι πολύ χαρούμενη που έχει στην αγκαλιά της το εγγόνι της και ο παππους της, Ντέιβιντ Κράουτς, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί είχε να δει την Λυδία από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση