GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ! ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ του (αυτόχειρα) Δογιάκη είχε εκτελεστεί ο (πρώην ΕΚΑΜίτης) Σπ. Παπαχρήστου...

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες την ενδεχόμενη σύνδεση του θανάτου του Σταύρου Δογιάκη με τη δολοφονία του πρώην αστυνομικού, Σπύρ...


Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες την ενδεχόμενη σύνδεση του θανάτου του Σταύρου Δογιάκη με τη δολοφονία του πρώην αστυνομικού, Σπύρου Παπαχρήστου, ο οποίος και εκτελέστηκε εν ψυχρώ μπροστά από την ταβέρνα «Κρητικός» στην Παλλήνη λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα της Τρίτης 1ης Μαΐου του 2018.

Ο Σπύρος Παπαχρήστου ήταν πρώην αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια στην ΕΚΑΜ. Είχε εκπαιδευτεί και είχε εξειδικευθεί σε επιχειρήσεις, αφού συνεργάστηκε με το αμερικανικό FBI και συμμετείχε σε κοινές δράσεις.

Ο Σταύρος Δογιάκης ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννη Αγίας Παρασκευής στον Υμηττό, λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοχειρία

Το χρονικό της δολοφονίας Παπαχρήστου

Ο Σπύρος Παπαχρήστου είχε πάει στην ταβέρνα «Κρητικός» το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη 1/5/2018 με παρέα και μάλιστα, σε ανταλλαγή μηνυμάτων με φίλους του αργά το ίδιο βράδυ, τους είχε προσκαλέσει να περάσουν από τον «Κρητικό» μαζί με τα παιδιά τους. Αυτό σημαίνει ς ότι το θύμα δεν είχε μεταβεί στην ταβέρνα για δουλειά και ότι ένιωθε απόλυτη ασφάλεια στον χώρο όπου βρισκόταν.
Απόδειξη των ανωτέρω αποτελούσε το μήνυμα που έστειλε το θύμα στους φίλους του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, ξημερώνοντας Πρωτομαγιά. Στο μήνυμα τους εύχεται «ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ».



Η δολοφονία Παπαχρήστου θεωρείται κομβική στο νήμα των εκτελέσεων που σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα. Βέβαια ο Δογιάκης είχε νόμιμες δραστηριότητες αλλά με όσα συμβαίνουν τελευταία η ελληνική αστυνομία δεν αποκλείει τίποτα σε σχέση με το αν υπήρξε δράστης ή πρόκειται για αυτοχειρία ή ακόμα ακόμα και αν κάτι τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Στον εισαγγελέα διαβιβάστηκε στο τέλος Απριλίου 2021(πριν 2 μήνες) η δικογραφία της ασφάλειας για τη δολοφονία του  Παπαχρήστου, τον Μάιο 2018 στην Παλλήνη. Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, είκοσι ημέρες μετά τον φόνο του αστυνομικού ρεπόρτερ Γιώργου Καραϊβάζ.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι απαντήσεις για τα κίνητρα της δολοφονίας του δημοσιογράφου βρίσκονται στα ευρήματα παλαιότερης έρευνας της ΕΥΠ για διασυνδέσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. με επιχειρηματίες της «νύχτας», με τον Σπύρο Παπαχρήστου να αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση