GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ μέσα σε beach bar στην Μύκονο! ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ του («Mr Ζαγόρι») Βασίλη Χήτου...

Krikor Tsakitzian   Αυτή είναι η απάντηση που έδωσε ο Βασίλης Χήτος, της γνωστής εταιρείας Ζαγόρι, για την προσγείωση του ελικοπτέρου του ε...


Krikor Tsakitzian 

Αυτή είναι η απάντηση που έδωσε ο Βασίλης Χήτος, της γνωστής εταιρείας Ζαγόρι, για την προσγείωση του ελικοπτέρου του εκτός σχεδίου πτήσης. Κατάφερε να το κατεβάσει πάνω από τα κεφάλια λουόμενων σε κοσμική παραλία της Μυκόνου, πάνω στην άμμο. Φυσικά και παραβίασε τους πτητικούς κανόνες ασφαλείας της ΙΑΤΑ. Κατά την προσγείωση σήκωσε τέτοια αμμοθύελλα, που ανάγκασε όλο τον κόσμο που λιάζονταν εκείνη τη στιγμή στις παρακείμενες ξαπλώστρες, να αποχωρήσει για να μην πνιγούν από την άμμο και από το φόβο μη τους πέσει το ελικόπτερο στο κεφάλι.
 
ΧΗΤΟΣ: “Δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στο θέμα, λες και τα προβλήματα όλης της Ελλάδας, είναι τι συμβαίνει στη Μύκονο. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι διαφωνώ με τον ντόρο που προκλήθηκε. Και να σας πω και κάτι άλλο, δεν είδα να δείχνετε το ανάλογο ενδιαφέρον όταν πετούσα στα βουνά της Ηπείρου και χαροπάλευα για να βρω ορειβάτες που είχαν χαθεί. Με θλίψη καρπώνομαι μια αρνητική δημοσιότητα. Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται. Δεν έχω δει κάποιο μέσο ενημέρωσης -εσάς για παράδειγμα- να ασχολείται με τις ενέργειες που έχει κάνει ο Χήτος. Με δικά μου έξοδα, έβαζα το κεφάλι μου μέσα για να βρω τους ανθρώπους στις χαράδρες. Έχω αφήσει την οικογένεια μου πίσω για να ψάχνω αγνοούμενους μέσα σε χαράδρες σε σημεία που δεν πήγαινε ούτε η ΕΜΑΚ".

Έχεις δίκιο βρε φιλαράκι. Στη Μύκονο κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει, ανάλογα με τον παρά του. Ακόμα και στο σβέρκο μας μπορείς να κάτσεις, άμα βαστάει η τσέπη σου. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να σε σταματήσει κανείς. Κι όχι μόνο αυτό. Θα πρέπει να σου κάνουν και τεμενάδες που καταδέχεσαι να συνυπάρχεις με πλεμπαίους που τολμούν να σου ασκούν και κριτική λες και είσαι κανένας επιδειξίας μπουρτζόβλαχος.
Κάτι τύπους σαν εσένα εξάλλου, τους έχει ξεβλαχέψει εδώ και χρόνια ο Κωστόπουλος, ο πρώτος διδάξας για το φέρεσθαι στα καλντερίμια της Μυκόνου και άλλων κοσμικών νήσων. Τι να σου πουν εσένα οι πειναλέοι που βλέπουν ελικόπτερο και λιποθυμούν. Από ζήλια σε κράζουν κι όχι για τη μαλακία που έκανες.
Εσύ καλά κάνεις και ζητάς να το βουλώσουν κι από πάνω.
Το θέμα είναι, ποιοί είναι αυτοί που σου επιτρέπουν να τα κάνεις.
Εδώ είναι που κολλάει, “εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι”.
Μάλλον για τον συγκεκριμένο τύπο προστέθηκε ο τελευταίος χαρακτηρισμός.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση