GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Κατασκήνωση αστέγων με κοτέτσι έξω από το Θριάσιο Νοσοκομείο...

Μία απίστευτη εικόνα αντικρίζει ο ασθενής ή ο συνοδός ασθενή όταν φτάνει στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην υπερταλαιπωρημένη περιοχή της Ελευσίνας...


Μία απίστευτη εικόνα αντικρίζει ο ασθενής ή ο συνοδός ασθενή όταν φτάνει στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην υπερταλαιπωρημένη περιοχή της Ελευσίνας. 

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων αστέγων έχει κατασκηνώσει μπροστά από το νοσοκομείο προφανώς για να προκαλέσει το άμεσο ενδιαφέρον των Αρχών, μόνο που, όπως φαίνεται, οι τοπικές και οι κρατικές Αρχές δεν δίνουν καμία σημασία για την τύχη των ανθρώπων αυτών.

Οι δύο ηλικιωμένοι έχουν στήσει και ένα κοτέτσι με τις κοτούλες τους, και αυτό κοντά στην είσοδο του νοσοκομείου. Εικόνες τριτοκοσμικές που μπορεί κανείς να τις αντικρίσει κάπου στα περίχωρα της Βομβάης.

Η κάμερα της Ζούγκλας βρέθηκε μπροστά από το Θριάσιο και απαθανάτισε τις συνθήκες διαβίωσης του ζευγαριού και εμμέσως αποτύπωσε την αδιαφορία των Αρχών. Προφανώς ο Δήμος Ελευσίνας, η Περιφέρεια Αττικής, το αρμόδιο υπουργείο διαθέτουν δομές στις οποίες θα μπορούσαν να καταλύσουν αυτοί οι άνθρωποι. Άλλωστε κυβερνήτες και μη του πολιτικού συστήματος αναλώνονται σχεδόν καθημερινά στο να μιλούν για κοινωνική αλληλεγγύη και βοήθεια.

Όμως η εικόνα ενός αντίσκηνου με ένα κοτέτσι μπροστά από την είσοδο ενός εκ των μεγαλύτερων νοσοκομείων της Αττικής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία, μάλλον θα μπορούσε να ήταν δημοσιογραφικό βραβείο φωτορεπόρτερ τουλάχιστον για τις δυτικές κοινωνίες.







Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση