GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ από τον Αδ. Γεωργιάδη: «Όσο δεν πάτε να εμβολιαστείτε, τόσο θα συνεχιστούν οι απαγορεύσεις!»

  Χρύσα Αγγελοπούλου   Σε έναν κανονικό εκβιασμό προς τους πολίτες προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τους πολίτες που τρομοκρατημένοι βλέπου...

 

Σε έναν κανονικό εκβιασμό προς τους πολίτες προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τους πολίτες που τρομοκρατημένοι βλέπουν μετά τους χιλιάδες θανάτους του κορωνοϊού να έρχονται οι χιλιάδες θάνατοι σε ΕΕ & ΗΠΑ που πιθανώς συνδέονται με τους εμβολιασμούς (στην Ελλάδα φυσικά τα περιστατικά αυτά φαίνεται ότι αποκρύπτονται ή δεν ανακοινώνονται), να ακούν τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ευθύνεται σε απόλυτο βαθμό για την οικονομική καταστροφή που έχει χτυπήσει τη χώρα, να προβαίνει σε έναν ωμό εκβιασμό, λέγοντας τους ότι αν δεν εμβολιαστείτε δεν θα αρθούν οι απαγορεύσεις, αφού δήλωσε πως «αν όλοι αύριο πήγαιναν να εμβολιαστούν, μεθαύριο θα άνοιγαν τα πάντα».

Μάλιστα χρησιμοποίησε το παράδειγμα της Κύθνου όπου εμβολιάστηκε το 90% του πληθυσμού (χωρίς φυσικά παρόλα αυτά να αίρεται καμία απαγόρευση) ουσιαστικά προτρέποντας τους πολίτες σε διακοπές στο νησί. Τα άλλα νησιά που οι πολίτες είναι επιφυλακτικοί στα εμβόλια λόγω παρενεργειών ή θρησκευτικών πεποιθήσεων τα αντιμετωπίζει ο κ.Γεωργιάδης σαν νησιά β’ κατηγορίας.

Για τους εμβολιασμούς και συγκεκριμένα τη Σάμο, όπου διεκόπη το πρόγραμμα «Γαλάζια Ελευθερία» λόγω πολύ χαμηλής προσέλευσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «αδιανόητο» ένα νησί να έχει κάτοικους «που αρνούνται να εμβολιαστούν και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου. Αυτή η είδηση θα αναπαραχθεί στο εξωτερικό και θα βλάψει την εικόνα του νησιού».

Κάλεσε όλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Κύθνου, όπου το ποσοστό των κατοίκων που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου έχει φτάσει στο 90%. «Μέχρι στιγμής η Κύθνος αποδεικνύεται ο ασφαλέστερος προορισμός».

1 σχόλιο

  1. Οπως ελεγε το'70 και ο φιλος Δανης,"κεφαλι γαμας"[μαθανε να το λενε και στη γειτονα χωρα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση