GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ! ΕΞΩΔΙΚΟ στον Χαρδαλιά από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος και Ακροάματος...

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος και Ακροάματος, έστειλε  εξώδικο στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά μετά την  άρνηση να ανοί...


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος και Ακροάματος, έστειλε  εξώδικο στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά μετά την  άρνηση να ανοίξει η μουσική σε κέντρα εστίασης. 

Πρόκειται για ακόμα ένα επεισόδιο στη σειρά αντιδράσεων κατά της απαγόρευσης της μουσικής σε μπαρ και εστιατόρια, ενώ εκτός από τους καταστηματάρχες η επιστροφή της μουσικής διεκδικείται και από τους καλλιτέχνες.

Κατά την ενημέρωση της Παρασκευής ο κ. Χαρδαλιάς είχε επιλέξει να απευθυνθεί στα δηκτικά σχόλια σχετικά με τη διατήρηση της απαγόρευσης αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«ακούω συνέχεια αυτή τη συζήτηση, η μουσική αυξάνει το ρίσκο της μετάδοσης του ιού και έχει αποδειχτεί παγκοσμίως. Μουσική σημαίνει πως αν τραγουδήσω θα υπάρξουν σταγονίδια, η μουσική είναι συνδυασμένη με τον χορό που σημαίνει μη τήρηση μέτρων. Η μουσική είναι συνδυασμένη με το αλκοόλ που δημιουργεί χαλάρωση. Να σταματήσει η λογική του παραλόγου. Βήμα-βήμα, δεν μπορεί τη στιγμή που η πλειοψηφία κάνει θυσίες να συζητάμε λογικές αντάρτικου».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση