GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΝΟΜΗ η απεργία της ΟΛΜΕ! Κανονικά οι εξετάσεις στα Πρότυπα σχολεία...

«Το Δικαστήριο έκρινε παράνομη τη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, με αφορμ...



«Το Δικαστήριο έκρινε παράνομη τη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, με αφορμή την απεργία που είχε προκηρύει η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης για τη Δευτέρα, ημέρα εξετάσεων για την εισαγωγή στα Πρότυπα σχολεία. 

«Πάνω από 8.000 παιδιά θα μπορέσουν να δώσουν απρόσκοπτα τη Δευτέρα εξετάσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία» επισημαίνει η υπουργός Παιδείας.
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει λόγο για ξεπερασμένες συνδικαλιστικές αντιλήψεις, αναφερόμενος στην απεργία που προκήρυξε η ΟΛΜΕ, ενώ είχει εκφράσει την ελπιδα και την εκτίμησή του ότι η απεργία θα κηρυχθεί παράνομη και οι εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά.

Μιλώντας σε συζήτηση με θέμα «Νέοι που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το Εξωτερικό» σε forum που διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Πληροφορηθήκαμε χθες δυστυχώς ότι η ΟΛΜΕ επέλεξε να προκηρύξει απεργία για να εμποδίσει εξετάσεις νέων παιδιών που θέλουν να διεκδικήσουν θέσεις σε ένα δημόσιο πρότυπο ή πειραματικό σχολείο. Για αυτό και προσφύγαμε άμεσα στη δικαιοσύνη και εκτιμώ και ελπίζω ότι η απεργία θα κηρυχθεί παράνομη έτσι ώστε οι εξετάσεις να διεξαχθούν κανονικά και να σταματήσουμε να είμαστε όμηροι τέτοιων ξεπερασμένων συνδικαλιστικών αντιλήψεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση