GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ από το CDC των ΗΠΑ! «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τα αναμενόμενα τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας στους 16-24 ετών μετά τα mRNA εμβόλια...»

Τα προκαταρκτικά ευρήματα από δύο συστήματα παρακολούθησης της ασφάλειας εμβολίων έδειξαν υψηλότερο από τον αναμενόμενο αριθμό περιστατικών ...


Τα προκαταρκτικά ευρήματα από δύο συστήματα παρακολούθησης της ασφάλειας εμβολίων έδειξαν υψηλότερο από τον αναμενόμενο αριθμό περιστατικών μυοκαρδίτιδας μετά τη δεύτερη δόση εμβολίων mRNA κατά του κορονοϊού σε άτομα ηλικίας 16 έως 24 ετών, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. 

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι περισσότεροι από τους ασθενείς - τουλάχιστον το 81% από αυτούς - είχαν πλήρη ανάρρωση από τα συμπτώματά τους, όπως ανέφερε το CDC σε παρουσίαση που προετοιμάστηκε για μια συμβουλευτική επιτροπή προς την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση