GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Παρουσιάστρια του Euro 2020 εμφανίστηκε σαν την Σάρον Στόουν στο "Βασικό Ένστικτο"...

Η παρουσιάστρια εκπομπής του Euro 2020, «άναψε»… φωτιές στους ποδοσφαιρόφιλους, με μία σκηνή που είναι βγαλμένη από το «Βασικό Ένστικτο».  Η...


Η παρουσιάστρια εκπομπής του Euro 2020, «άναψε»… φωτιές στους ποδοσφαιρόφιλους, με μία σκηνή που είναι βγαλμένη από το «Βασικό Ένστικτο». 

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, Πάολα Φεράρι, άναψε «φωτιές» κατά τη διάρκεια της εκπομπής για το Euro 2020.

Σε μία σκηνή αλά «Βασικό Ένστικτο», η Ιταλίδα σαν άλλη Σάρον Στόουν μαγνήτισε πάνω της τα βλέμματα και έγινε κατευθείαν Viral.

Συγκεκριμένα, φορούσε ένα μαύρο φόρεμα και καθόταν σταυροπόδι. Τη στιγμή που άλλαξε θέση στα πόδια της, έκανε ορισμένους τηλεθεατές να σχολιάσουν πως δεν φορούσε εσώρουχο.

Η ίδια βέβαια αρνείται κάτι τέτοιο, λέγοντας χαρακτηριστικά «Έγινε viral, χρησιμοποιούν περισσότερο το VAR γι’ αυτό το περιστατικό παρά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συνέβη, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Παράλληλα, μιλώντας για τη σύγκριση που έγινε κατευθείαν με τη Σάρον Στόουν, σημείωσε: «Είναι λίγο τραβηγμένο, καθώς είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο. Εν ολίγοις, το viral βίντεο φαίνεται λίγο υπερβολικό. Εκανα εκπομπή δύο βράδια με παντελόνι. Η Σάρον Στόουν δεν φορούσε εσώρουχα σε αυτή τη σκηνή. Από την άλλη πλευρά, προτιμώ να προστατεύω την υγεία και την υγιεινή μου».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση