GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ! Κινέζα ιολόγος καταγγέλλει τον Fauci και το Κ.Κ. Κίνας, πως γνώριζαν την αλήθεια για τον ("εργαστηριακό") κορονοϊό...

Bόμβα μεγατόνων από τη Κινέζα ιολόγο Li-Meng Yan η οποία καταγγέλει τον Fauci και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας ότι γνώριζαν από τον Φεβρ...


Bόμβα μεγατόνων από τη Κινέζα ιολόγο Li-Meng Yan η οποία καταγγέλει τον Fauci και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας ότι γνώριζαν από τον Φεβρουάριο του 2020 ότι ο ιός είναι εργαστηριακός και ότι επιχείρησε να συγκαλύψει τη προέλευση όπως προκύπτει από την ηλεκτρονική αλληλογραφία του που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Ως γνωστόν οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Ασφαλείας έχουν μετά από εντολή του Joe Biden ξεκινήσει έρευνα για τη προέλευση του ιού και αιφνιδίως άνοιξε το Κουτί της Πανδώρας και τα στόματα. Τα μεγαλύτερα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν κάθε ώρα νέες αποκαλύψεις ενώ το Κουρδιστό Πορτοκάλι είναι το μοναδικό ελληνικό ΜΜΕ που συμμετέχει στη μεγάλη παγκόσμια δημοσιογραφική έρευνα την ώρα που οι υπόλοιποι ασχολούνται με τον Τριαντάφυλλο και το τηλεοπτικό βούρκο.

H Κινέζος ιολόγος που ήταν από τους πρώτους που έδειξαν ότι το COVID-19 διέρρευσε από ένα εργαστήριο Wuhan, δήλωσε ότι τα μηνύματα του Δρ. Anthony Fauci αποδεικνύουν ότι είχε δίκιο.

Η Δρ Li-Meng Yan ήταν ένας από τους πρώτους που ερεύνησαν τον αναδυόμενο κοροναϊό και προηγουμένως αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να κρυφτεί αφού κατηγόρησε το Πεκίνο για συγκάλυψη.

Τώρα, καθώς οι διεθνείς ηγέτες επικεντρώνονται τελικά στη θεωρία της σχετικά με τη διαρροή εργαστηρίου της Wuhan, η επιστήμονας δήλωσε στο Newsmax ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Fauci περιέχουν «πολλές χρήσιμες πληροφορίες» υποδηλώνοντας ότι πάντα γνώριζε περισσότερα από όσα αποκάλυψε.

«Επιβεβαιώνουν τη δουλειά μου από την αρχή, ακόμη και από τον περασμένο Ιανουάριο, ότι αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν τι συνέβη, αλλά επιλέγουν να κρυφτούν για το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και για τα δικά τους οφέλη», επέμεινε η Yan για τον θησαυρό των εγγράφων που κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα.

«Ξέρει όλα αυτά τα πράγματα», επέμεινε για τον Fauci και την προφανή δουλειά που πραγματοποιήθηκε από το πλέον διαβόητο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan στην καρδιά της πόλης όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά η πανδημία
Ένα email, είπε, έδειξε ότι «ο Δρ. Ο Fauci ακόμη και την 1η Φεβρουαρίου του περασμένου έτους συνειδητοποίησε αμέσως ότι πρόκειται για αποτέλεσμα gain of function πειράματος που εμπλέκεται στον ιό COVID-19 ».
«Σίγουρα» φοβόταν ότι το εργαστήριο πραγματοποίησε τα πειράματα – τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη μεταδοτικότητα των ιών – αλλά «ανησυχούσε να μην το πει αυτό στο κοινό».



Πως να το πει όμως ο Fauci όταν έδινε χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων για τα συγκεκριμένα πειράματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Yan δημοσίευσε τρεις αναφορές για την προέλευση του κοροναϊού – δύο πέρυσι και μία το 2021.

Η πρόσφατη, που δημοσιεύθηκε στις 31 Μαρτίου, επέμεινε ότι η COVID ήταν «προϊόν του προγράμματος βιολογικών όπλων της κυβέρνησης του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, το δίκτυο του οποίου περιλαμβάνει όχι μόνο επιστήμονες του ΚΚΚ αλλά και ορισμένους επιστήμονες και οργανισμούς από το εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση