GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

KAKOΚΑΙΡΙΑ! Χαλαζόπτωση και πτώσεις δέντρων στην Καρδίτσα...

Μεγάλης έντασης μπουρίνι έπληξε το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιουνίου σχεδόν ολόκληρο τον νομό Καρδίτσας, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.   Οι πρώτες ...


Μεγάλης έντασης μπουρίνι έπληξε το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιουνίου σχεδόν ολόκληρο τον νομό Καρδίτσας, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.  

Οι πρώτες πληροφορίες του KarditsaLive.Net, αναφέρουν και για χαλαζόπτωση σε περιοχές των Δήμων Παλαμά και Σοφάδων, με τον δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου να μιλά για τεράστια καταστροφή στις καλλιέργειες

Το κύριο χαρακτηριστικό του φαινομένου ήταν οι πολύ ισχυροί άνεμοι που δημιούργησαν προβλήματα και υπάρχει τουλάχιστον μία περίπτωση πτώσης δέντρου, που από οικόπεδο έπεσε σε μπαλκόνι, μέσα στην Καρδίτσα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός, πέραν των υλικών ζημιών στην τέντα.



Πτώσεις δέντρων ανέφερε και ο κ. Σακελλαρίου αλλά και σκεπών από σπίτια, αποθήκες και μαντριά, σε πολλούς οικισμούς του Δήμου, μιλώντας ταυτόχρονα για ανάγκη να είναι πολύ προσεκτικοί οι οδηγοί, όταν νυχτώσει, γιατί υπάρχουν πολλά αντικείμενα στους δρόμους.

Πτώσεις δέντρων και αντικειμένων επί του Ε.Ο. Καρδίτσας - Αθηνών στο τμήμα έως το Δέλτα έχουν αναφερθεί στο KarditsaLive.Net, όπως και στην περιοχή της Καρδιτσομαγούλας.



Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα ηλεκτροδότησης στην περιοχή της πλατείας Λάππα στην Καρδίτσα.

Σοβαρότατα προβλήματα παρουσιάστηκαν και στο Καρποχώρι, με το χαλάζι να καταστρέφει πολύ μεγάλες εκτάσεις καλλιεργειών που σε πρώτη φάση είναι πολύ δύσκολο να υπολογιστούν. Την ίδια στιγμή ο αέρας έριξε δέντρα και προκάλεσε ζημιές σε στέγες.
Πηγή: karditsalive.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση