GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήταν πολύ «large»! Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού από το παρελθόν...

Τις παλιές καλές εποχές θυμήθηκε ο  Αιμίλιος Χειλάκης, καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», όταν δούλευε ως σερβιτόρος και προχώρησε...

Τις παλιές καλές εποχές θυμήθηκε ο  Αιμίλιος Χειλάκης, καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», όταν δούλευε ως σερβιτόρος και προχώρησε σε μία «αποκάλυψη» για τον Ανδρέα Παπανδρέου. 
Μάλιστα, μοιράστηκε με το κοινό ότι ενώ δε θυμάται τι προτιμούσε στο τραπέζι του ο Ανδρέας Παπανδρέου, του έχει μείνει αξέχαστο το γεγονός ότι παρόλο που το γεύμα δεν χρεωνόταν, καθώς ήταν από την Βουλή, το πουρμπουάρ που του άφηνε ήταν σχεδόν όσο και το... μηνιάτικό του!
«Τον καιρό, που σύχναζα εγώ στα Εξάρχεια, ήμουν και βοηθός σερβιτόρου στο King George. Σέρβιρα ως βοηθός όλο το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, γιατί ο Ανδρέας Παπανδρέου τότε πήγαινε και έτρωγε με τη Μελίνα Μερκούρη, με τον Μένιο Κουτσόγιωργα. Αυτός μάλιστα με τρόμαζε πάντα! Κι εγώ τους σέρβιρα όλους αυτούς. Δε θυμάμαι ακριβώς τι έπαιρνε συνήθως, αλλά θυμάμαι ότι πάντα, ενώ το τραπέζι δεν πληρωνόταν ποτέ, γιατί ήταν από την Βουλή, ο Ανδρέας άφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ, ήταν πολύ large», δήλωσε ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση