GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο "Poeta Vate" απάντησε στον πρωθυπουργό & το πολιτικό σύστημα για τα "κίνητρα" εμ βολιασμού των νέων!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού, ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού,
ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί...
μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός»
Pier Paolo Pasolini

Ο πρωθυπουργός, κατά την παρουσίαση των μέτρων ενθάρρυνσης των εμβολιασμών στο Μέγαρο Μαξίμου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήρθε η ώρα να επιβραβευθεί μια ομάδα πολιτών, αναφέρομαι στους 940.000 νέους από 18-25 ετών, είναι τα παιδιά που είδαν τις σπουδές τους να αναστατώνονται, τα ταξίδια και τη διασκέδαση να χάνονται... ένα "παράθυρο ελευθερίας"... θα καλύπτει έξοδα για ξενοδοχεία, είσοδο σε χώρους πολιτισμού».

Βάπτισαν "Freedom pass" μια δωροκάρτα κατανάλωσης, ώστε να πειστούν οι νέοι να μπολιαστούν με ένα «γενετικό πειραματικό φάρμακο», όπως πιστοποιούν ακόμη κι οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες παραγωγής "εμβολίων" κι όλη η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, καθόσον θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα ασφαλείας το 2023, διότι δεν πέρασε τα επιστημονικά στάδια παραγωγής εμβολίων -δοκιμές σε ζώα, εθελοντές-, λόγω της πολιτικής απόφασης αντιμετώπισης της "έκτακτης πανδημίας", που ώθησαν τις πολυεθνικές να συντομεύσουν τους χρόνους της Ιπποκράτειας Ιατρικής (μόνον στην Ελλάδα οι "ειδικοί επιστήμονες" απάλειψαν τον όρο "πειραματικό" κι μόνον ένας βουλευτής-γιατρός που εκστόμισε το αυτονόητο -Πολάκης-, τέθηκε στην πυρά των ιεροεξεταστών του 21ου αιώνα, ακόμη κι από τον συνάδελφό του πρώην υπουργό υγείας). «Θα σου δώσω 150 ευρώ για κατανάλωση-διασκέδαση, αλλά θα κάνεις το εμβόλιο».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αλλά ο Πιερ Πάολο Παζολίνι (Pier Paolo Pasolini)... ο παγκοσμίος γνωστός ως "Poeta Vate" (Προφητικός Ποιητής), κομμουνιστής, διανοούμενος, ηθοποιός, συγγραφέας, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, που δολοφονήθηκε πριν 46 χρόνια έχει δώσει προφητικές απαντήσεις σ' αυτό που βιώνουμε σήμερα στην Ελλάδα, αλλά να είμαστε ειλικρινείς και σ' ολόκληρη τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια", όπως βάπτισαν το 4ο Ράιχ.

Στις 10 Ιούνη 1974 γράφει ο Προφητικός Ποιητής:

«Η δύναμη της κοινωνίας του καταναλωτισμού έχει ξεπεράσει τον φασισμό ως προς την ικανότητά της για επιδοκιμασία, στην ικανότητά της να καταστρέφει τους ανθρώπους και τις ιδιαίτερες πραγματικότητες.
Ο αληθινός φασισμός είναι ο πολιτισμός της κατανάλωσης
»
.
Κι εξειδικεύει ο Pier Paolo Pasolini, που αξίζει να σημειώσουμε:
«Πιστεύω, πιστεύω βαθιά, ότι ο αληθινός φασισμός είναι αυτό που οι κοινωνιολόγοι αποκάλεσαν εύστοχα "καταναλωτική κοινωνία". Ένας ορισμός που φαίνεται αβλαβής, καθαρά ενδεικτικός. Και αντιθέτως όχι. Αν παρατηρήσει κανείς καλά την πραγματικότητα, και πάνω απ' όλα γνωρίζει να διαβάζει γύρω από αντικείμενα, το τοπίο, στον πολεοδομικό σχεδιασμό και, πάνω απ' όλα, στους ανθρώπους, βλέπει ότι τα αποτελέσματα αυτής της ανέμελης καταναλωτικής κοινωνίας είναι τα αποτελέσματα μιας δικτατορίας, ενός αληθινού κι επακριβώς φασισμού».

Συγκρίνοντας ο Προφητικός Ποιητής τον "αρχαιολογικό" φασισμό με το "νέο φασισμό", οδηγείται στο συμπέρασμα πως ο "νέος φασισμός" είναι πολύ χειρότερος, καθόσον η νέα Εξουσία έχει μια πολύ μεγαλύτερη διεισδυτική ικανότητα, ικανή να επηρεάσει τα μυαλά, τις σκέψεις και να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν απατηλά ελεύθεροι:

«Ο παλιός φασισμός, αν και μέσω ρητορικού εκφυλισμού, ήταν διακριτός. Ενώ ο νέος φασισμός, που είναι κάτι άλλο, δεν είναι πλέον διακριτός, είναι αμερικανικά ρεαλιστικός και στόχος του είναι η βίαια, ολοκληρωτική αναδιοργάνωση κι ομογενοποίηση του κόσμου.
Ο φασισμός, στην πραγματικότητα, έκανε τους νέους κλόουν, δούλους, και ίσως εν μέρει ακόμη πεπεισμένους, αλλά δεν τους άγγιξε πραγματικά στα βάθη της ψυχής τους, τον τρόπο ζωής. Αυτός ο νέος φασισμός, αυτή η καταναλωτική κοινωνία, από την άλλη πλευρά, έχει μεταμορφώσει βαθιά τους νέους, τους έχει αγγίξει βαθιά, τους έχει δώσει άλλα συναισθήματα, άλλους τρόπους σκέψης, διαβίωσης, άλλα πολιτιστικά μοντέλα.
Δεν είναι πλέον ζήτημα, όπως στην εποχή του Μουσολίνι, μιας επιφανειακής, σκηνογραφικής παρατυπίας, αλλά μιας πραγματικότητας που έκλεψε κι άλλαξε τις ψυχές τους.
Αυτό σημαίνει τελικά ότι αυτός ο "καταναλωτικός πολιτισμός" είναι μια δικτατορική κοινωνία.
Εν ολίγοις, εάν η λέξη φασισμός σημαίνει την αλαζονεία της εξουσίας, η "καταναλωτική κοινωνία" έχει υλοποιήσει πολύ καλά τον φασισμό.
Ο αληθινός φασισμός είναι η κοινωνία της κατανάλωσης
»
.

Σήμερα ο Προφητικός Ποιητής είναι επίκαιρος όσο ποτέ! Όχι μόνον η "αριστερά", αλλά ακόμη κι η δεξιά μνημονεύουν τον Παζολίνι, όμως αποφεύγουν "σαν τον διάβολο το λιβάνι" τα μνημειώδη κείμενά του, την πλούσια ιστορική του παρακαταθήκη. Πάνω απ' όλους οι "διανοούμενοι" που σιτίζονται στα κονδύλια του νέου φασισμού [Βλέπε, σε: Οι διανοούμενοι είναι πιο ηλίθιοι από τους απλούς ανθρώπους & αποτελούν την κύρια αιτία της σήψης της κοινωνίας μας].

«Η μάζα των διανοουμένων που μετατόπισε τον αγώνα υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων,
εντάσσοντας τον έτσι στον προοδευτικό κώδικα, ή στον κομφορμισμό της αριστεράς,
δεν κάνει τίποτα άλλο παρά το παιχνίδι εξουσίας:
όσο περισσότερο ο προοδευτικός διανοούμενος είναι φανατικά πεπεισμένος
για την αγαθότητα της δικής του συμβολής στην υλοποίηση των ατομικών δικαιωμάτων,
τόσο περισσότερο, κατ 'ουσίαν, αυτός αποδέχεται τη σοσιαλδημοκρατική λειτουργία
που του επιβάλλει η εξουσία, καταργώντας, μέσω της πλασματικής και
συσσωρευμένης υλοποίησης των ατομικών δικαιωμάτων, κάθε πραγματική διαφορετικότητα. Επομένως, αυτή η εξουσία προσλαμβάνει τους προοδευτικούς διανοούμενους ως δικούς της κληρικούς. Κι αυτοί έχουν ήδη δώσει σ' αυτή την αόρατη δύναμη μια αόρατη συναίνεση... κερδίζοντας στην τσέπη τους μια αόρατη ταυτότητα»
Pier Paolo Pasolini (5 Μάρτη 1922 – 2 Νοέμβρη 1975)

«Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκ,
τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση.»
Ουμπέρτο Έκο

Σημειώναμε πριν ακριβώς ένα χρόνο, τον Ιούνη του 2020:

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, επιδημία κι ερήμωση.
ψυχοαστυνόμευση και καταστροφή της ανθρώπινης ζωής. 
Δεν υπάρχει κανένα μυστικό, δεν υπάρχει καμία συνωμοσία.
Το μόνο ανεξήγητο πράγμα είναι η βλακεία εκείνων που μπορούν,
αλλά δεν ανοίγουν τα μάτια τους να δουν τι συμβαίνει.

Στην Ελλάδα, εξαίρεση από την υπόλοιπη δυτική Ευρώπη, ηττήθηκε ο Ανθρωπισμός, ηττήθηκε ο λαός, από μια αραγή "εμ βολιαστική" ένότητα όλου του πολιτικού-κομματικού συστήματος. Καμία φωνή αντίστασης, πέρα από διαχειριστικές δήθεν αντιθέσεις της ίδιας πολιτικής του διευθυντηρίου.

[...οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους επειδή είναι ένα κομμάτι του εαυτού τους,
και τα παιδιά τούς γονείς τους επειδή είναι κάτι που προήλθε από εκείνους
... και ο δεσμός του γεννήτορα με το παιδί του είναι ισχυρότερος
από τον δεσμό του παιδιού με τον γεννήτορά του·
γιατί καθετί που προήλθε από κάποιο άλλο ανήκει σ᾽ αυτό από το οποίο προήλθε·
... Οι γονείς λοιπόν αγαπούν τα παιδιά τους σαν αυτά να είναι ο εαυτός τους
Από όλα αυτά γίνεται φανερό και γιατί οι μητέρες αγαπούν περισσότερο...]

Το τελευταίο χαράκωμα, ελπίδα Αντίστασης, η υποχρεωτικότητα διάχυσης ενός "πειραματικού γενετικού φαρμάκου στα ανήλικα παιδιά μας". Εκεί θα δούμε αν τελειώσαμε ως λαός και έθνος. Η πολιτική και οι πολιτικοί, η δικαιοσύνη, ο νομικός πολιτισμός, η Ιπποκράτεια Ιατρική τέθηκαν στην υπηρεσία των πολυεθνικών που κυβερνούν τα κράτη.

Εμείς παραδοθήκαμε, ηττηθήκαμε... θα παραδώσουμε και τα παιδιά μας στους νέους Γιόζεφ Μένγκελε, ή θα τα υπερασπιστούμε ακόμη και με τη ζωή μας;

«Οι "επιστήμονες" θα πρέπει να φοράνε διακριτικό με τον σπόνσορα τους,
για να γνωρίζουμε σε ποια φαρμακοβιομηχανία ανήκει ο καθένας
»

[Βλέπε, σε: «Ο άνθρωπος δεν πρέπει να ζει περισσότερο από 75 χρόνια»! Το λένε "βιοηθικοί"... ε... και;]

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση