GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ του Roland Garros! ΝΕΟΣ θρίαμβος για την Μαρία Σάκκαρη...

Στα ημιτελικά του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα της προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, πραγματοποιώντας μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση στο...


Στα ημιτελικά του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα της προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, πραγματοποιώντας μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση στο γαλλικό Όπεν. 

Η Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της περσινής νικήτριας Ίγκα Σβιόντεκ, δίχως να αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις έσπασε το σερβίς της αντιπάλου της και στα δύο σετ, κατακτώντας τα με το ίδιο σκορ (6-4).

Στις αρχές του δεύτερου σετ, η Πολωνή αθλήτρια ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ, ενώ επέστρεψε στο κορτ με δεμένο το πόδι.


Στις πρώτες της δηλώσεις, η Σάκκαρη ευχαρίστησε το κοινό, τόσο στο γήπεδο, όσο και εκείνους που παρακολούθησαν τον αγώνα από την Ελλάδα, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να αργήσει η επιστροφή της, «δείχνοντας» πως θέτει ως στόχο να φτάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Ερωτηθείσα ποιο ήταν το πλάνο της, χαριτολογώντας είπε ότι δεν θα το αποκαλύψει, καθώς έχει να δώσει και άλλους αγώνες.

Αντίπαλος της Σάκκαρη στα ημιτελικά θα είναι Τσέχα Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

Στον προηγούμενο γύρο, η Σάκκαρη απέκλεισε τη Σοφία Κένιν, η οποία ήταν φιναλίστ στη περσινή διοργάνωση. 
Στα ημιτελικά και ο Τσιτσιπάς
Σημειώνεται ότι στα ημιτελικά του Roland Garros προκρίθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας πρωταθλητής επικράτησε με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 7-5) του Ρώσου, Ντανίλ Μεντβέντεφ, αργά το βράδυ της Τρίτης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Αλεξάντρερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά του γαλλικού Όπεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση