GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ έκαναν «παρέμβαση» σε εφημερίδα για τη δολοφονία της Καρολάιν...

Παρέμβαση στα γραφεία της εφημερίδας Sportime έκανε η συλλογικότητα «Μασόβκα». Όπως αναφέρουν σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αν...

Παρέμβαση στα γραφεία της εφημερίδας Sportime έκανε η συλλογικότητα «Μασόβκα». Όπως αναφέρουν σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η παρέμβαση έγινε εξ΄αιτίας δημοσιεύματος της εφημερίδας που αφορούσε τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς.


Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έγραψαν συνθήματα και μαύρισαν με σπρέι την είσοδο των γραφείων της εφημερίδας λόγω δημοσιεύματός της που αφορούσε στη δολοφονία της Καρολάιν.

«Ηταν ημεδαπός»
«Οπότε την Κυριακή 27 Ιουνίου επισκεφτήκαμε τα γραφεία της εν λόγω εφημερίδας γράφοντας τα μαντάτα στον τοίχο τους. Ίσως να μην θέλουν να το δεχτούν, ίσως να μη θέλουν να το πιστέψουν, αλλά οφείλαμε να τους ενημερώσουμε ότι… Τελικά (σ.σ.: ο δράστης) ήταν ημεδαπός, παιδεραστής και χριστιανός» αναφέρει η συλλογικότητα σε κείμενο που ανάρτησε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση