GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Vamos Perú! Πέδρο Καστίγιο: «Ποτέ πια φτωχοί σε μια πλούσια χώρα»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του Έθνους » Βλαντίμιρ Ιλ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού
κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του Έθνους»
Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ - "Λένιν"...

Η Λατινική Αμερική δυναμώνει τον Παγκόσμιο Άξονα της Αντίστασης!
Μια θάλασσα από κόκκινες σημαίες στις πλατείες και τους δρόμους του Περού. Ο σύντροφος Pedro Castillo, ένας μαρξιστής δάσκαλος, παιδί αγροτών, είναι ο νέος Πρόεδρος αυτού του όμορφου έθνους.
Με καταμετρημένο το 99,5% και προηγούμενος με 130.000 ψήφους (λείπουν λίγες αγροτικές περιοχές που είναι κόκκινες), έχουμε το νέο Σοσιαλιστικό Περού!
Ο κομμουνιστής δάσκαλος Pedro Castillo, ο νέος πρόεδρος του Περού, ένωσε το έθνος και συνέτριψε την υποψήφια των Αμερικανών και της δεξιάς, την κόρη του δικτάτορα Φουτζιμόρι. Ο ηγέτης του Μετώπου "Ελεύθερο Περού" (Perù libre) συμπύκνωσε σε μια φράση τους λαϊκούς πόθους: «Ποτέ πια φτωχοί σε μια πλούσια χώρα»!

Ο δάσκαλος Pedro Castillo,
ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Περού, ανάπτυξε πολιτική δράση στους συνδικαλιστικούς αγώνες και εκτόπισε την επίλεκτη των Αμερικανών κόρη του δικτάτορα Αλμπέρτο Φουτζιμόρι.
Μια νίκη ενός αυθεντικού εκπροσώπου του λαού για μια Λατινική Αμερική που ολοένα και πιο δυναμικά μπαίνει πρωτοπόρα για έναν νέο κόσμο, με κύρια χαρακτηριστικά τον Άνθρωπο, την Ανεξαρτησία, την Πατρίδα και το Έθνος.
Είναι κι ένα χαστούκι στην κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή "αριστερά", τη Νατοϊκή "αριστερά" των "ατομικών δικαιωμάτων", των "ανοιχτών συνόρων", των "πολύχρωμων επαναστάσεων", της "αραβικής άνοιξης made in USA", του "δικαιωματισμού"...
Σήμερα οι Ελεύθεροι του κόσμου χαιρετίζουν την επιλογή του περουβιανού λαού, που συνεχίζει τον αγώνα του για ένα νέο μέλλον διαφορετικό από αυτό που προγραμμάτιζαν οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Το Περού μαζί με το Μεξικό, τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, τον Ισημερινό, τη Χιλή, τη Νικαράγουα, την Κούβα ανοίγουν νέους δρόμους στους λαούς όλου του κόσμου: πολιτική με το λαό για το λαό!
Vamos Perú!
«Το σημείο εκκίνησης είναι "εθνικό"
κι απ' αυτό το σημείο εκκίνησης
πρέπει να λάβεις τις αποφάσεις των κινήσεων»
Antonio Gramsci 
"Quaderni del carcere" (Τετράδια της φυλακής), σελ. 1729

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση