GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ! 1.553 νέα κρούσματα, 8 θάνατοι, 134 διασωληνωμένοι...

Σε 1.553 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.  Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 8 θάν...



Σε 1.553 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. 

Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 8 θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την εμφάνιση της πανδημίας να φτάνει τους 12.898.

Παράλληλα, σε 134 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ο «χάρτης» της πανδημίας



Σχεδόν 180% αυξήθηκαν τα κρούσματα σε έναν μήνα

Τα νέα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, με τον αριθμό τους να παρουσιάζει αύξηση κατά 178,8% σε σχέση με τον περασμένο μήνα, εντείνοντας την ανησυχία των ειδικών.

Ειδικότερα, τις πρώτες 24 ημέρες του Ιουνίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, είχαν καταγραφεί 17.747 κρούσματα, με τη μετάλλαξη Δέλτα και τη «χαλαρότητα» σε ό,τι αφορά την τήρηση των μέτρων να οδηγούν τις νέες μολύνσεις μέχρι σήμερα για τον μήνα Ιούλιο στις 49.484. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως έχει αυξηθεί κατακόρυφα και ο αριθμός των ημερήσιων τεστ για τον εντοπισμό του ιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση