GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΥΟ ΔΙΑΡΡΟΕΣ! Παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο (με 178 ψήφους) ο Νίκος Παππάς...

Με 178 ψήφους υπέρ και 86 κατά παραπέμπεται ο Νίκος Παππάς στο Ειδικό Δικαστήριο για την διάπραξη του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος κ...


Με 178 ψήφους υπέρ και 86 κατά παραπέμπεται ο Νίκος Παππάς στο Ειδικό Δικαστήριο για την διάπραξη του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή στην υπόθεση του διαγωνισμού τηλεοπτικών αδειών το 2016.  


Από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ των οποίων οι κοινοβουλευτικές ομάδες είχαν ταχθεί υπέρ του πορίσματος της προανακριτικής και της παραπομπής του πρώην υπουργού, υπήρξαν δύο απώλειες, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιοι ήταν οι βουλευτές και σε ποιο κόμμα ανήκουν. Μία ψήφος βρέθηκε άκυρη, πιθανόν κατά λάθος, και μία ακόμα ψήφος προστέθηκε στα κατά που έφτασαν τα 86.

Παρών τάχθηκαν οι 12 βουλευτές του ΚΚΕ, ενώ ΜέΡΑ25 και Ελληνική Λύση απείχαν από την ψηφοφορία.

Συνολικά στην ψηφοφορία συμμετείχαν 277 βουλευτές, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 276 ενώ δεν υπήρχαν Λευκά.

Μετά την παραπάνω απόφαση της Βουλής, το σώμα θα προχωρήσει στην κλήρωση των τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Ειδικού Δικαστηρίου, του Δικαστικού Συμβουλίου και της εισαγγελικής αρχής, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και το νόμο περί ευθύνης Υπουργών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση