GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ και ο τρίτος κατηγορούμενος που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη...

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 16ης ανακρίτριας ο 32χρονος (ο τρίτος κατηγορούμενος) ο οποίος κατηγορείται...



Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 16ης ανακρίτριας ο 32χρονος (ο τρίτος κατηγορούμενος) ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε, σε ηλικία 16 ετών, την 19χρονη που κατήγγειλε τον 39χρονο σύντροφό της, αστυνομικό, ότι την κακοποιούσε σε διαμέρισμα-κολαστήριο στην Ηλιούπολη. 

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Αστέριο Τριανταφύλλου ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. «Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά κατι ξεκινάει» δήλωσε ο συνηγορος.

Η νεαρή κοπέλα έχει αναφέρει στην προανακριτική της κατάθεση ότι ο κατηγορούμενος από την ηλικία των 16 ευρώ την εξέδιδε σε φίλους του έναντι 70 ευρώ.

Η 19χρονη έχει καταθέσει επίσης ότι είχε γνωρίσει τον κατηγορούμενο μέσω γνωστών της.

Για την ίδια υπόθεση έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός, ο οποίος επίσης εξέδιδε την κοπέλα και την κακοποιούσε, όπως επίσης και ο πατέρας της που φέρεται να τη βίαζε από τα 11 της χρόνια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση