ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ! 21.000 ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την επίσκεψη Μητσοτάκη σε Μεσσηνία και Αρκαδία...

Share it:

Ο Παναγιώτης Νίκας αποφάσισε να διαθέσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου 21.000 ευρώ για την «Κάλυψη δαπανών στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, κ. Κ.Μητσοτάκη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σ.Λιβανού, στις 19-07-2021 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου». 

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της περιφέρειας Πελοποννήσου, που φέρει την υπογραφή του Παναγιώτη Νίκα, με την οποία διατίθενται 21.000 ευρώ για την κάλυψη των δαπανών της επίσκεψης Μητσοτάκη σε Μεσσηνία και Αρκαδία.

Συγκεκριμένα, στην απόφαση σημειώνεται:

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους είκοσι μία χιλιάδες σαράντα τρία ευρώ και ογδόντα επτά λεπτά (21.043,87 €) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του (ης) «01.072 Υπηρεσίες Διοίκησης ΠΕ Αρκαδίας» K.A. Eξόδων 0845.0001 του οικονομικού έτους 2021 για «Κάλυψη δαπανών στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, κ. Κ.Μητσοτάκη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σ.Λιβανού, στις 19-07-2021 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και των συναντήσεων, ομιλιών και επαφών του».

Η απόφαση του Παναγιώτη Νίκα:


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Μεσσηνία και την Αρκαδία τη Δευτέρα. Η επίσκεψη, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, θα ξεκινήσει στις 9.15 το πρωί από τη Μεσσηνία και θα ολοκληρωθεί στις 18:30 στην Τρίπολη.
Share it:

Αυτοδιοίκηση

Επικαιρότητα

Επιλογές

Μητσοτάκης

Πρώτη Σελίδα

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση