GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ο 30χρονος για το έγκλημα στην Φολέγανδρο...

Την προφυλάκιση του 30χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου αποφάσισαν ανακριτή και εισαγγελέας.  Διετάχθη επίση...


Την προφυλάκιση του 30χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου αποφάσισαν ανακριτή και εισαγγελέας. 

Διετάχθη επίσης η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Νωρίτερα, στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποκάλυψαν τη βαρβαρότητα του εγκλήματος στη Φολέγανδρο.

Από την έκθεση προέκυψε ότι ο δράστης, προτού πετάξει την κοπέλα στη θάλασσα, την χτύπησε τόσο ώστε να χάσει τις αισθήσεις της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη έφερε τραύματα στο πρόσωπο που προκλήθηκαν είτε από γροθιά είτε από χαστούκι, που σημαίνει ότι ο δράστης την ξυλοκόπησε. Στη συνέχεια την έσυρε στα βράχια, μέχρι που την έριξε στη θάλασσα, όπου ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας είπε ότι εντόπισε βαριές, πολλαπλές κακώσεις κεφαλής, καθώς και ότι η 26χρονη κατέληξε εν ζωή στη θάλασσα.

Σε διευκρινιστική ερώτηση εάν οι πολλαπλές κακώσεις προήλθαν συνεπεία πτώσης ή ξυλοδαρμού, απάντησε «και τα δύο».

Υποστήριξε επίσης ότι «προϋπήρξε συμπλοκή» και ότι αυτό προκύπτει «από ορισμένα χτυπήματα στο κεφάλι».

Δεν προέκυψαν ενδείξεις για απόπειρα αυτοκτονίας
Ο 30χρονος είχε οδηγηθεί το βράδυ της Τετάρτης εσπευσμένα στο κέντρο Υγείας Νάξου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνήγοροι υπεράσπισής του έφτασαν νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και απομονωμένος, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάστασή του.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι ο σκοπός εντόπισε στις 8 το βράδυ της Τετάρτης τον 30χρονο πεσμένο στο πάτωμα του κρατητηρίου με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με όχημα της αστυνομίας στο κέντρο Υγείας.

Οι ίδιες πηγές, ωστόσο, ανέφεραν, ότι από την αυτοψία στο σημείο δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος που να υποδεικνύει απόπειρα αυτοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση