GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΣΟΚ από το Ισραήλ! ΜΕΙΩΘΗΚΕ στο 39% η προστασία από το εμβόλιο της Pfizer...

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου έναντι της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 μειώθηκε ...



Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου έναντι της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 μειώθηκε στο 39% την περίοδο μεταξύ της 20ής Ιουνίου και της 17ης Ιουλίου στο Ισραήλ, σημειώνοντας πως το εύρημα αυτό καταγράφεται την ώρα που εξαπλώνεται η πιο μολυσματική παραλλαγή Δέλτα. 

Το ποσοστό αυτό είναι αισθητά χαμηλότερο από το 64% για το οποίο γινόταν λόγος από την 6η Ιουνίου ως την 3η Ιουλίου και το 94,3% που είχε μετρηθεί από τη 2η Μαΐου ως την 5η Ιουνίου.

Πάντως η αποτελεσματικότητα του σκευάσματος της αμερικανογερμανικής κοινοπραξίας ως προς την αποτροπή σοβαρών μορφών της Covid-19 εκτιμάται πως φθάνει το 91,4% και η αποτελεσματικότητά του ως προς την αποτροπή των εισαγωγών σε νοσοκομεία υπολογίζεται ότι φθάνει το 88%, κατά τους υπολογισμούς που δημοσιοποίησε το υπουργείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση