GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΤΡΙΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ!» ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ο πατέρας της 42χρονης που πέθανε μετά το εμβόλιο...

Στο  Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουλίου ο πατέρας της Θέκλας Δημητρίου. Η 42χρονη πέθανε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπ...



Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουλίου ο πατέρας της Θέκλας Δημητρίου. Η 42χρονη πέθανε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Για τον θάνατό της έγινε αναφορά στο Υπουργείο Υγείας και υπάρχει καταχώρηση κίτρινης κάρτας εξαιτίας του ότι η γυναίκα είχε κάνει εμβόλιο της ΑΖ.

«Η Θέκλα εμβολιάστηκε με το Astra Zeneca 28 Απριλίου. Στις 2 Ιουνίου εμφανίστηκε πάνω στο χέρι της ένα σημάδι. Όταν το είδα εγώ της είπα να πάει γιατρό.

Κάτι δεν μου άρεσε. Αυτή μου είπε ότι μπορεί να ήταν δάγκωμα. Μετά από 1 βδομάδα περίπου πήγε στον προσωπικό της γιατρό ο οποίος της είπε ότι πρέπει να πάει αμέσως στις Πρώτες Βοήθειες. Την πρώτη φορά που πήγαμε δεν την δέχθηκαν, της έβαλαν ορό και της είπαν πήγαινε σπίτι. Μετά έκανε ξανά εισαγωγή και την κράτησαν μέσα. Κάποια νοσοκόμα εκεί μάλιστα της είπε γιατί βιάζεστε να πεθάνετε;», είπε εισαγωγικά ο πατέρας της Θέκλας.

«Μετά νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ. Στην Εντατική πήραμε μια ανακούφιση. Ότι θα ήταν ζωντανή. Εντός λίγων ημερών της έδωσαν τηλέφωνο να μας μιλά. Για 3 με 4 μέρες μιλούσαμε μια χαρά. Είχα και προσωπική επαφή μαζί της. Πήγαινα εκεί και της μιλούσα.

Όταν μπήκα μια Παρασκευή μπήκα μέσα άκουσα νοσοκόμες να φωνάζουν βοήθεια και να μπαίνουν στο δωμάτιο της κόρης μου. Είχε πάθει τρία απανωτά εμφράγματα και είχε αιμορραγία», είπε ο πατέρας της 42χρονης. Μέχρι την περασμένη Κυριακή που πέθανε δεν είχε επαφή», είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Λάζαρος Δημητρίου. Σημειώνεται ότι την οικογένεια εκπροσωπεί ως ιατροδικαστής ο Μάριος Ματσάκης.

Πιο κάτω αυτούσια η παρέμβαση του κ.Δημητρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση