GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ! Η δεξίωση (για την 47η επέτειο της Δημοκρατίας) στο Προεδρικό Μέγαρο....

Με ανάκρουση του εθνικού ύμνου ξεκίνησε η 47η δεξίωση για την 47η επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.  Η φετ...


Με ανάκρουση του εθνικού ύμνου ξεκίνησε η 47η δεξίωση για την 47η επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Η φετινή δεξίωση διεξάγεται με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, προσωπικότητες από όλο το φάσμα της κοινωνίας, υγειονομικούς, αλλά και  συμβολικές παρουσίες, όπως η Σταυρούλα Αξαρλιάν, ο Γιώργος Μομφεράτος και η Σοφία Μπεκατώρου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποδέχεται απόψε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου τους πολιτικούς αρχηγούς, υπουργούς, βουλευτές, εκπροσώπους των Γραμμάτων και του Πολιτισμού, καθώς και προσκεκλημένους από τον χώρο της υγείας. Από το χώρο της πολιτικής, με επιστολή του ο Κ. Βελόπουλος έκανε γνωστό ότι λόγω  συγκεκριμένων διαφωνιών η Ελληνική Λύση δεν θα παραστεί. 

 

Συμβολικές παρουσίες
Έχουν προσκληθεί διευθυντές ΜΕΘ Covid, λοιμωξιολόγοι από την Εθνική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, γιατροί από τα ακριτικά μας νησιά, γιατροί, νοσηλευτές και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από τα εμβολιαστικά κέντρα και εθελοντές αιμοδότες.

Η κυρία Σακελλαροπούλου επέλεξε προσωπικότητες από όλο το φάσμα της κοινωνίας. Επιστήμονες που αναπτύσσουν πρωτοπόρες τεχνολογίες στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Υγείας, της Γενετικής. Επαγγελματίες από τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας που διακρίνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οινοποιούς, βιοτέχνες και αγρότες. Καθηγητές σχολείων από την ενδοχώρα και τα ακριτικά μας νησιά, οι οποίοι δοκιμάστηκαν με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση καθώς και μαθητές που διέπρεψαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Αθλητές αλλά και πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία.

Σημειώνεται ότι η Μάγδα Φύσσα δεν προσήλθε τελικά στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση