GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕ ΣΟΚ! Το πρώτο (δύσκολο) 48ωρο του Π. Φιλιππίδη στη φυλακή της Τρίπολης...

Ο Πέτρος Φιλιππίδης συμπλήρωσε τις πρώτες 48 ώρες στο κελί των 8 τετραγωνικών μέτρων στις φυλακές της Τρίπολης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πο...

Ο Πέτρος Φιλιππίδης συμπλήρωσε τις πρώτες 48 ώρες στο κελί των 8 τετραγωνικών μέτρων στις φυλακές της Τρίπολης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοκ, ενώ παραμένει σε καραντίνα εξαιτίας των μέτρων για τον κοροναϊό που ισχύουν στα σωφρονιστικά ιδρύματα. 

Ο ηθοποιός, που κρίθηκε προφυλακιστέος την περασμένη Τρίτη, θα μεταφερθεί σε θάλαμο όταν συμπληρωθούν τουλάχιστον 5 ημέρες που απαιτούνται, ενώ μέχρι τότε θα προαυλίζεται μόνος του. Επίσης, σε αυτό το στάδιο δεν μπορεί να έχει φυσική επαφή με την οικογένειά του λόγω της καραντίνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Τρίπολη, ο ίδιος περπατά όσο μπορεί στο μικρό κελί του και προφανώς σκέφτεται πώς βρέθηκε από το «παλάτι» του Ψυχικού σε ένα δωμάτιο που τίποτα δεν θυμίζει το χλιδάτο παρελθόν του. Ακόμη, δεν μπορεί να πιστέψει την πτώση του. Πώς, όμως, θα μπορούσε να γίνει αλλιώς μετά τις φρικιαστικές καταγγελίες που έγιναν εναντίον του; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αυτή την στιγμή ο Φιλιππίδης βρίσκεται στον ίδιο χώρο με άλλα δύο άτομα που μεταφέρθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Τρίπολη και έχουν τεθεί και αυτοί σε καραντίνα.

Από το κελί στον θάλαμο

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγούνται όσοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα. Δεν υπάρχουν κελιά. Οι κρατούμενοι ζουν σε πέντε μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας λίγο πάνω ή κάτω από 20 άτομα. Εκεί θα ζήσει για τους επόμενους μήνες ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η πρώτη συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών
Την πρώτη του συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών είχε την Πέμπτη 29 Ιουλίου ο γνωστός ηθοποιός. Στη συζήτηση, που κράτησε λίγα λεπτά, ο Πέτρος Φιλιππίδης ρωτήθηκε για συγκεκριμένα αιτήματα που μπορεί να έχει, χωρίς όμως να εκφράζει την παραμικρή επιθυμία για το οτιδήποτε. Άλλωστε, όπως λένε όσοι μιλούν μαζί του, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού δεν περίμενε να προφυλακιστεί.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εξεταστεί και από ψυχολόγο, ενώ, όπως αναφέραμε και παραπάνω, τις επόμενες μέρες και μέχρι να συμπληρωθεί το απαραίτητο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται στο κελί καραντίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση