GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σκηνικά στην Μύκονο! ΠΛΟΥΣΙΟΣ γόνος έκαιγε 500ευρα πάνω στο κέφι...

Απόβαση μελών του διεθνούς τζετ σετ, οι οποίοι είναι έτοιμοι να παρτάρουν και να… ξοδέψουν τα χρήματά τους δίχως αύριο, γίνεται τις τελευτα...



Απόβαση μελών του διεθνούς τζετ σετ, οι οποίοι είναι έτοιμοι να παρτάρουν και να… ξοδέψουν τα χρήματά τους δίχως αύριο, γίνεται τις τελευταίες μέρες στη Μύκονο. 

Η πιο πρόσφατη άφιξη στο «νησί των ανέμων» είναι ο άσος της Μπαρτσελόνα Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος προσγειώθηκε στο νησί των ανέμων την Παρασκευή.



Το Σάββατο ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής εθεάθη σε γνωστό beach bar στον Πάνορμο.

Μαζί του ο κολλητός του από τότε που έπαιζαν μαζί στην Ρόμα, Μάρκο Μποριέλο, πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Μίλαν και μια μικτή παρέα.

Διασκέδασαν στο εστιατόριο του μαγαζιού πίνοντας ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα ροζέ κρασιά, το Sainte Marguerite.



O πρίγκιπας του Μαρόκο που… έκαιγε 500ευρα

Στο ίδιο beach bar, πριν λίγες μέρες ένας νεαρός γαλαζοαίματος πάνω στα μεγάλα του κέφια άρχισε να καίει σύμφωνα με τα όσα διαδόθηκαν χαρτονομίσματα των 500 ευρώ αφήνοντας άφωνους όσους παρακολουθούσαν την σκηνή.

Πρόκειται λένε οι πληροφορίες για τον 18χρονο πρίγκιπα του Μαρόκου Μουλάι Χασάν που διασκέδασε με τους φίλους του απενοχοποιημένα στο νησί όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Η σαμπάνια των 15.000 ευρώ

Ενδεικτικό της σπατάλης χρήματος που γίνεται στη Μύκονο είναι το άνοιγμα μιας τρίλιτρης φιάλης Chateau Haut Brion του 1999 από μια παρέα Αμερικανών στο Principote η οποία τους κόστισε 15.000 ευρώ.

Πελάτης που βρέθηκε μπροστά στην σκηνή και ζήτησε το ίδιο ποτό, ενημερώθηκε ότι δεν υπήρχε άλλο μπουκάλι και έτσι περιορίστηκε απλά στο να το φωτογραφίσει.



Το αφιέρωμα των FT στο real eastate του νησιού
Εντωμεταξύ, εκτενές αφιέρωμα των Financial Times, που δημοσιεύτηκε τόσο στην έντυπη έκδοση όσο και στη διαδικτυακή, εστιάζει στο come back του πιο διάσημου τουριστικού προορισμού της χώρας μετά την περσινή και χειρότερη κατά γενική ομολογία σεζόν.

Στο ρεπορτάζ της έγκριτης βρετανικής εφημερίδας που υπογράφει η Λιζ Ρόουλινσον, με τίτλο «Η Μύκονος έτοιμη να παρτάρει ξανά», γίνεται εκτενής αναφορά στην επιστροφή των wealthy πελατών στην Μύκονο, όχι μόνο για διακοπές αλλά και για αγορές κατοικιών.



Εργαζόμενοι στον χώρο του real estate και όχι μόνο μιλούν για τις τιμές αγοράς κατοικιών στο νησί και για μια εντελώς διαφορετική σεζόν από την περσινή όπου, όπως τόνισε ένας από τους συνεντευξιαζόμενους, του θύμισε μια άλλη Μύκονο, όπου όλα ήταν πιο ήσυχα στις παραλίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση