GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ! 64ΧΡΟΝΟΣ, που είχε κάνει το εμβόλιο, «εξερράγη» και πέθανε...

Ο 64χρονος  Bruce David Ward έλαβε την πρώτη δόση πειραματικού mRNA Moderna στις 22 Μαΐου  σύμφωνα με την κόρη του, Brenna Ward. Δεν υπέστη ...

Ο 64χρονος  Bruce David Ward έλαβε την πρώτη δόση πειραματικού mRNA Moderna στις 22 Μαΐου  σύμφωνα με την κόρη του, Brenna Ward. Δεν υπέστη άμεσες δυσμενείς επιπτώσεις. 

Ο κ. Ward απολάμβανε το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Πατέρα με τη σύζυγό του. Άρχισε να κάνει ανακαινίσεις στο σπίτι που μετά τη Δευτέρα 21 Ιουνίου. Ξαφνικά, άρχισε να φωνάζει με πόνο.

Ένα ασθενοφόρο τον πήγε στο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα. Ο κ. Ward έλαβε φάρμακα για τον πόνο καθώς περίμενε να δει ώρες. 

Οι γιατροί πήραν τελικά τον κ. Ward για υπερηχογράφημα το επόμενο πρωί. Πέθανε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το πρωί της Τρίτης , 22 Ιουνίου. Η Μπρένα είπε ότι ο πατέρας της είχε «ρήξη στη βαλβίδα της αορτής».



Φαίνεται ότι ο κ. Ward υπέφερε από αορτικό ανεύρυσμα και / ή αορτική ανατομή . Το προηγούμενο είναι συνήθως πρόδρομος του τελευταίου, σύμφωνα με την κλινική Mayo.

Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι οι ενέσεις mRNA Moderna και Pfizer προκαλούν θρόμβους αίματος και, σε πολλές περιπτώσεις, θάνατο . Υπάρχει επίσης η αμφιλεγόμενη μελέτη πρωτεϊνών spike από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο και του Salk Institute.

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι «φυσικές» πρωτεΐνες ακίδων SARS-CoV-2 βλάπτουν τα αιμοφόρα αγγεία, αλλά οι επαγόμενες από εμβολιασμούς αιχμές «πλήρους μήκους» δεν βλάπτουν τα αιμοφόρα αγγεία. Αλλά αυτή η μελέτη προϋποθέτει ότι οι ενέσεις παραμένουν στο μυϊκό σημείο . Γνωρίζουμε τώρα ότι δεν ισχύει . Η μελέτη δημοσιεύθηκε επίσης για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2020 , πολύ πριν παρουσιαστούν εκατομμύρια παραδείγματα πραγματικής ζωής. Επιπλέον, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Fauci αποκάλυψαν ότι ο «φυσικός» ιός SARS-CoV-2 μπορεί να ήταν το προϊόν της έρευνας της λειτουργίας (δημιουργήθηκε από εργαστήριο) και δεν είναι καθόλου φυσικός.

Συνέπεια

Η Μπρένα δεν επιτρέπει ο πατέρας της να πεθάνει μάταια. Εκείνη τράβηξε μια γραμμή στην άμμο στις 27 Ιουνίου λέγοντάς τους φίλους και τους γνωστούς της, να διακόψει την επικοινωνία εάν υποστηρίζουν την ατζέντα COVID. Η Μπρένα παραδέχτηκε επίσης ότι χρειάστηκε ο θάνατος του πατέρα της για να ανοίξει τα μάτια της σε αυτό που συμβαίνει...





Είπε επίσης τα ακόλουθα σε μια ανάρτηση:
Μοιράζομαι την ιστορία του με την ελπίδα να βοηθήσω κάποιον άλλο να μην χάσει ένα αγαπημένο άτομο. Με την ελπίδα οι άνθρωποι θα σκέφτονται δύο φορές και με την ελπίδα περισσότεροι θα μοιραστούν τις ιστορίες τους καθώς υπάρχουν χιλιάδες εκεί έξω που υποφέρουν ή πεθαίνουν (sic) μετά τη λήψη των εμβολίων τους.

Η Μπρένα καταλαβαίνει ότι ο πατέρας της δεν επιστρέφει. Αλλά αξίζει επαίνους για την αποδοχή της αλήθειας και τη ζωή της, παρόλο που πήρε μια απόλυτη τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση