GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Το 7% όσων νόσησαν βαριά στο Ισραήλ είχαν εμβολιαστεί με Pfizer...

Καταπέλτης ήταν ο Καρλ Λάουτερμπαχ για τη μετάλλαξη Δέλτα, τους εμβολιασμούς και την χαλάρωση των μέτρων.  Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Υγείας τ...


Καταπέλτης ήταν ο Καρλ Λάουτερμπαχ για τη μετάλλαξη Δέλτα, τους εμβολιασμούς και την χαλάρωση των μέτρων. 

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Υγείας του SPD και κορυφαίος λοιμωξιολόγος της Γερμανίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παντελή Βαλασόπουλου για το Open, σημείωσε ότι εάν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία από το Ισραήλ είναι ένα πρώτο καμπανάκι πως κάτι δεν πάει καλά με τα εμβόλια και το κατά πόσο μας καλύπτουν έναντι της μετάλλαξης Δέλτα.

«Πρέπει να δούμε πολύ προσεκτικά το θέμα, καθώς το 7% όσων νόσησαν βαριά στο Ισραήλ είχαν κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου της pfizer» υποστήριξε και έστειλε μήνυμα στους πολιτικούς της Γερμανίας υπογραμμίζοντας ότι «η μετάλλαξη Δέλτα και η χαλάρωση των μέτρων είναι μια υγειονομική βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας».

Το ίδιο είπε και η Επιτροπή Εμβολιασμού της Γερμανίας καλώντας τους πολιτικούς να είναι προσεκτικοι στις υποσχέσεις για χαλαρώσεις των μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση