GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα στις 7μμ το διάγγελμα Μητσοτάκη...

Στις 7 σήμερα το απόγευμα θα μεταδοθούν ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την εξέλιξη...



Στις 7 σήμερα το απόγευμα θα μεταδοθούν ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την εξέλιξη του προγράμματος εμβολιασμού.


Το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται να αφορά το νέο πλαίσιο μέτρων σε εστίαση αλλά και την έναρξη των υποχρεωτικών εμβολιασμών σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων και θα γίνει σε μια χρονική στιγμή όπου καταγράφεται έξαρση των κρουσμάτων αλλά και μικρή αύξηση των διασωληνώσεων ενώ οι επιστήμονες προβλέπουν εφιαλτικά σενάρια για την πανδημία, ακόμη και μέσα στον Αύγουστο.

Την ώρα που το βασικό μήνυμα παραμένει η ανάγκη για εμβολιασμό προκειμένου να προφυλαχτούμε από τη μετάλλαξη Δέλτα, η οποία θα επικρατήσει και στη χώρα μας, η απότομη «έκρηξη» των κρουσμάτων έχει ως αποτέλεσμα αφενός την αλλαγή πλάνου όσον αφορά την εστίαση, αφετέρου την επίσπευση των διαδικασιών για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με στόχο την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Τι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
Για τον λόγο αυτό ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, πως το εσωτερικό των καταστημάτων θα ανοίξει μόνο για τους εμβολιασμένους (με άλλα λόγια δεν θα υπάρχουν μικτοί χώροι), ενώ θα ξεκινήσει άμεσα και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζομένων σε γηροκομεία και δομές ΑμΕΑ. Και φυσικά ο εμβολιασμός των υγειονομικών της χώρας, εκεί που υπάρχει ακόμη πρόβλημα ενώ δεν αποκλείονται και σχεδιασμοί για υποχρεωτικό εμβολιασμό και εκπαιδευτικών προτού ανοίξουν τα σχολεία καθώς πλέον η μετάλλαξη Δέλτα χτυπάει και μικρές ηλικίες.


1 σχόλιο

  1. Ελπιζω οι ανωτατοι εισαγγελεις να ειναι ξυπνιοι οταν ο Πρωθυπουργος παρεκτραπει κατα το Συνταγμα,τις διεθνεις συμβασεις που εχουμε υπογραψει[π.χ.ψηφισμα 2361/2021τηςΕΕ αρ.7.3.1,2]τα ανθρωπινα δικαιωματα κλπ Αυτη τη φορα δεν θα υπαρξει ανοχη,παρα η συνεργεια θα ειναι δοκιμη ερμηνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση