GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ! ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ (και προκλητική) η Διαμαντοπούλου υπέρ του Σχεδίου Ανάν...

Σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζει να προκαλεί η ανάρτηση της πρώην Υπουργού της Ελλάδας και πρώην Επιτρόπου της Κο...



Σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζει να προκαλεί η ανάρτηση της πρώην Υπουργού της Ελλάδας και πρώην Επιτρόπου της Κομισιόν Άννας Διαμαντοπούλου η οποία με αφορμή τις ανακοινώσεις των Τούρκων για τα Βαρώσια, θυμήθηκε το δημοψήφισμα του σχεδίου Ανάν. 
Πέραν από τις αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της, μαζί της τα έβαλε και ο επικεφαλής του ελληνοαμερικανικού λόμπι HALC Έντι Ζεμενίδης ο οποίος ανέφερε τα ακόλουθα:
«Σε αρκετά θέματα -κυρίως στην κλιματική αλλαγή και στην αειφόρο ανάπτυξη- έχω βρει ότι η Άννα Διαμαντοπούλου είχε κάνει σημαντικές συνεισφορές και μελετημένες θέσεις. Αυτό σίγουρα δεν ισχύει για το Κυπριακό Ζήτημα», αναφέρει ο Έντι Ζεμενίδης σημειώνοντας ότι «η υποστήριξή της στο Σχέδιο Ανάν ήταν λανθασμένη το 2004, η επίμονη επιμονή της ότι είχε δίκιο είναι διπλάσιο λάθος σήμερα. Αντί να συμβάλει στην παρούσα συζήτηση για την Κύπρο, ρίχνει ένα αβάσιμο αντίθετο γεγονός για να δικαιολογήσει την πολιτική της το 2004. #Ντροπή», τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση